Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

vrijdag 12 oktober 2012

Mijn eerste tri-shuterkaart...

Afgelopen woensdag heb ik deze leuke kaart gemaakt voor een collega van mij, die haar verjaardag vierde. Ze was er helemaal mee in haar nopjes!! Het is altijd fijn om een zelfgemaakte kaart aan iemand te geven die het ook mooi vind hem te ontvangen, het zijn de kleine dingen in het leven die het verschil maken...
 
Leuk om te doen, dit model kaart had ik nog niet eerder gemaakt. Werd hoog tijd om dat eens te doen! De beschrijving van deze kaart vond ik op  Elke kaart een feestje  Het prachtige papier is van Pion, de creatable LR0235 van Marianne Design net zoals de bloem onder de roosjes, LR0145. Het randje is van Joy en de tekst maakte ik op de computer.
 
 
Hier en daar een lintje, een stempeltje en klaar was keessie....

2 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart, Richtsje.
  Heb ook gelijk even verder gekeken bij je en ik kwam heel veel mooie creaties tegen.
  Ik ga je volgen.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...