Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zondag 16 september 2012

Een paar kaartjes gemaakt

Allereerst wil ik Janny welkom heten, leuk dat je, naast je lieve berichtje, ook volgster bent geworden. Leuk om te zien en te lezen! En tsja, dan is het weekend ook al weer bijna voorbij! Toch gelukkig wat tijd gehad om een paar kaarten te creëren die ik op verzoek heb mogen maken. Wie weet vinden jullie ze leuk! Is altijd fijn om te lezen.
 
Twee kaartjes voor een huwelijk, beetje verschillend gemaakt zodat ze zelf kan kiezen wat ze leuk vind. Een wat rustige kaarten een ietwat drukkere.
 


En tot slot laat ik nog even zien welke ik mocht maken voor een 45jarig huwelijksjubileum
 
 
Dit was het dan weer voor vandaag, tot ziens!

 
 
 

5 opmerkingen:

 1. Mooi hoor wat je allemaal gemaakt hebt.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Richtsje.
  Ik zou niet weten welke uit te kiezen ik vind ze allebeide heel mooi.Je mag er wel een naar ons sturen wij zijn maandag 30 jaar getrouwd.

  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je prachtige kaarten gemaakt
  Groetjes Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er allemaal heel verzorgd uit hoor! Toppie.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je kaartjes zien er allemaal erg mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...