Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

maandag 22 oktober 2012

Mijn eerste center step kaart...

Leuk dat ik er weer een nieuwe volgster bij heb, welkom Marlies! Zo krijg ik steeds wat meer reacties en dat is toch wel erg leuk hoor! Dank je wel voor de lieve woordjes die iedereen achter laat!
 
Afgelopen weekend weer even aan de freubel geweest en heb ik mijn eerste center step kaart gemaakt. Heel erg leuk om te doen maar jammer genoeg vind ik het op de foto nog niet zo goed uitkomen, sorry. Een volgende keer maar overdag fotograferen, wie weet lukt het dan beter...
 

Het papier komt uit mijn voorraad en van een blokje van het Boekenvoordeel. Voor het randje heb ik de Martha Stewart pons gebruikt en achter het plaatje een taartrandje en de mal van Noor Design 6002/0149. Deze heb ik in tweeën geknipt en aan beide kanten uit laten steken. De tekst maakte ik zelf en het strikje maakte ik met de bowdabra. Wil je van de laatste wat meer weten kijk dan maar eens bij Kitty Franken  Zij geeft duidelijke uitleg over hoe je de bowdabra gebruikt. Langzamerhand leer ik nu ook strikjes maken met dit hulpmiddel. Fijne avond allemaal en tot de volgende post!
 
 
 

8 opmerkingen:

  1. Wat is dit een prachtige kaart Richtje. ook heel erg mooi van kleur.

    Groetjes Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Richtsje, een naam die voorkomt in heel Friesland, wat maak je leuke kaarten. Wat fijn dat je gereageerd hebt op mijn blog, zo kan ik je ook gaan volgen. Je kaart is leuk afgewerkt. Groetjes frosien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een schitterende kaart is dit
    en heel erg goed gelukt
    mooie details en heel erg mooi van kleur

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Richtje,
    Wat maak je mooie, fleurige kaarten..echt super en de Bowdabra..die gebruik ik om mijn strikken te maken..Ik ga je volgen..

    groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Richtje,

    Ben eens even komen snuffelen en alles is even mooi, complimenten!

    Leuk dat je mijn blog hebt gevonden.
    Enneh, jij hebt er ook een volger bij. Nu nog even Fries leren, hihi.

    Fijn weekend, Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hallo Richtje, dankje voor je compliment!
    En vind het dan ook leuk om lekker even hier te snuffelen, je maakt ook prachtige creaties ga je volgen hoor!
    groetjes Femmy

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...