Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zondag 28 oktober 2012

Een kerst en herftskaart...

Leuk dat ik er weer nieuwe volgers bij heb!! Geesje, Ans en Miriam fijn dat jullie mij willen volgen en welkom op mijn blog! En alle volgers bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige berichten.
 
Afgelopen week heb ik toch weer wat kaartjes voor elkaar kunnen freubelen om morgen weer mee te kunnen nemen naar mijn werk voor de verkoop. Ik zal jullie niet vervelen met al mijn kaartjes maar wil hier vandaag twee posten. Het is een kerstkaart en een herfstkaart geworden.
Allereerst de kerstkaart...
 
 
Het vintageplaatje is volgens mij van Pion en het papier is van de nieuwe kerstserie van Maja Design. De poinsettia is van MD net zoals het takje. Verder gebruikte ik de craftable 1223 om de kerstman en het tekstlabeltje heen. Wat sneeuwkristallen gemaakt met de pons en het kantje komt uit mijn kerstmaterialen.
 
En dan het herfstkaartje...
Het valt niet atijd mee om de juiste kleurweergave te krijgen met de foto's, maar gelukkig lees ik het ook wel bij anderen op hun blog dus geeft me dat dan maar een beetje troost. In werkelijkheid is de kleur iets doffer, matter of hoe je het maar wilt noemen.
 
 
Hiervoor gebruikte ik papier van BoBunny, het groene takje is van MD, craftable 1216 en de bloemetjes ponste ik met een Nellie Snellen pons. Het klokje is een stempel evenals het boekje. En het 3d plaatje komt van een lesuh-vel. De tekst maakte ik, zoals meestal, met de computer.
Als je tijd en zin hebt hoor ik graag wat je ervan vind... Nog een fijne zondagavond!

6 opmerkingen:

  1. Richtje wat heb je weer prachtige kaarten gemaakt.

    Groetjes Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Richtsje,
    Ik heb je 2 kaarten weer bewonderd en..ze zijn weer super hoor..allebei met heel veel leuke deatils en die foto's en de werkelijkheid..ik weet er alles van..

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooie creaties zijn het weer!
    Groetjes, Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaarten
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt twee prachtige kaarten gemaakt! Mooi papier voor allebei en mooie details! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Richtsje mooie kaarten weer
    Wil je even naar mijn blog gaan daar staat een verrassing voor jou.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...