Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

donderdag 12 juli 2012

Vandaag 12 juli, werd onze kleindochter Marieke alweer 5 jaar!  Voor deze dag maakte ik een tasje voor haar met een klein cadeautje, speciaal van Beppe. We hebben eigenlijk iedere dag contact met elkaar en dan knuffelen we even en vraag ik of ze wel weet hoeveel ik van haar houdt. Inmiddels weet ze dit heel goed, vanaf hier tot aan de sterren en helemaal weer terug. Dit schreef ik op de achterzijde van het tasje. In het fries en daarom deze verkorte uitleg. Als aardigheidje stopte ik een fotolijstje met twee harten in het tasje en uiteraard daarin een foto van haar en van mij. Deze zou ze goed bewaren!! Heerlijk zo'n lief meisje...  Een vrolijke dag, met een grote glimlach en zelf zegt ze dat ze heel blij van binnen is met alle leuke dingen van deze dag. Weer een heel jaar voor ons om, van en met elkaar, te genieten.
De voorkant van het tasje, Daisy op een trampoline. Marieke springt ook graag op haar trampoline dus vond ik dit een toepasselijk plaatje. Het papier komt uit een blok wat ik nog had liggen en daarin vond ik de letters, cijfer 5 en labels. Wat bloemetjes en linten voor de strik en daar een bedeltje ingehangen met de maan en de sterren...

En dan maakt Pake snel een foto van Marieke en Beppe
Onze prinses, de prinsessenjurk mocht vandaag aan, te samen met de oogverblindende muiltjes die ze erbij kreeg.


Het zijn toch echt prachtige schoentjes, wat is ze er blij mee... Nu wil ze wel iedere dag prinses zijn!! Haar moeder natuurlijk niet dus hoe dit morgenochtend afloopt??!!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Richtje.
  Hiel moai hjer.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super lief tasje heb je gemaakt........en die meiden willen allemaal maar 1 ding , PRINCES zijn hahahaha. Ze is een beeldschone princes hoor. En ik vind haar schoentjes helemal leuk !!
  Groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief tasje voor zo'n mooie prinses met van die prachtige schoentjes en ook je verhaal vond ik erg ontroerend, geniet er maar lekker van ze zijn zo snel groot.
  goetjes van jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt in prinseske, prachtig in har prinsesse jurk!
  moai ferske hast makke foar har!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...