Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

maandag 18 juni 2012

Bettie haar prestatie

Heel erg leuk om te doen is het pimpen van een papieren tasje. Afgelopen zaterdag hadden we het friese evenement "de Slachte". Een wandeltocht van ongeveer 40 km, over verharde maar ook onverharde paden, dwars door een stuk van Friesland, welke één keer in de vier jaar gelopen wordt. Bettie, vriendin van onze zoon, liep samen met haar zus en vader deze tocht en dat verdient een presentje! Reden voor mij om zo'n tasje te pimpen. Er wat lekkers in gestopt en je hebt een aardigheidje om te geven. Ze vond het erg leuk. Op het labeltje staat " op'e nij in prestaasje". Het was nl. de tweede keer dat ze hem liep.En zo hebben we hem gegeven, lekker een reuze reep en heerlijke zwart-wit snoepjes. Samen met een mooi bos bloemen hebben we haar onze waardering laten blijken! Het is echt een hele prestatie!!


En tot slot nog een leuke foto van hun drietjes...


Met de roze pet is Bettie...

5 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om zoiets te krijgen en je hebt er wat moois van gemaakt.

  groetjes
  Folkje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een vrolijk en mooi tasje heb je gepimt, altijd leuk om te geven toch !!.
  Dank je wel voor je lieve reactie op mijn kaartje.
  Groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk en schattig tasje echte hollandse kleuren en wat een prestatie van Bettie.
  groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prestatie, het was een hele tocht! Je hebt een super mooie, vrolijke tasje als cadeautje gemaakt! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een schitterend tasje, ja die Slachte.......is toch wel een hele prestatie!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...