Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zondag 17 juni 2012

Onze Kampioen

Hallo lieve allemaal, even tijd maken voor mijn blog! Al een poosje niets van me laten horen, wel berichtjes hier en daar achter gelaten, maar geen tijd om zelf iets te plaatsen. Allereerst wil ik dan ook Hannie bedanken dat ze volger van mijn blog geworden is! Leuk!!


Het kaartje wat ik nu plaats heb ik deze week gemaakt toen ik voor mijn kaartverkoop wat kaartjes maakte voor het slagen van al die kanjers die geblokt hebben om hun diploma te halen! Tegelijkertijd wilde ik ook wel mee doen  met de challenge op Elke kaart een Feestje en zo sloeg ik twee vliegen in één klap! Een hele prestatie, brilliant (cricut schrijft engels) en voor een echte kampioen onder de kampioenen!! De plaatjes zijn van Yvonne, hier en daar wat lintjes en knoopjes en ik vond nog een paar voetjes die ik wel toepasselijk vond, voor de geslaagde de voetsporen gezet naar een (hopelijk) mooie toekomst, en voor de aanvallers van vanavond de voeten waar ze mooie goals mee mogen schoppen!!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Richtje! Helaas liggen 'onze' jongens eruit, maar daar wordt je kaart niet minder van!
    Bedankt voor je deelname aan de challenge van Elke kaart een feestje!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...