Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

vrijdag 20 juli 2012

Kaarten gemaakt

Allereerst bedankt voor de leuke reactie's op het tasje wat ik voor Marieke maakte! Nu maar weer even iets plaatsen op deze (bijna) droge dag. Het is buiten nog niet zo warm en ben ik binnen lekker aan de freubel voor mijn kaartenverkoop. Vorige week ook al weer wat gemaakt en daarvan plaats ik hier twee kaartjes. Al weer een tijdje geleden dat ik foto's van mijn kaarten plaatste dus bedacht ik dat er nu wel even tijd voor was. Geniet ervan en zoals je weet is het altijd leuk om te lezen wat jullie er van vinden. Prettig weekend voor iedereen die langskomt en tot blogs!

En nog een kaartje voor een verhuizing...


1 opmerking:

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...