Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

maandag 26 december 2016

Nieuwe hobbykamer.....

Hallo lieve bloggers, even een kort berichtje van mij. Terugkijkend naar 2016 merk ik, het zal jullie ook vast niet zijn ontgaan, dat de creativiteit ver te zoeken was. Het is niet zo dat ik totaal niets heb gemaakt maar het is op twee handen te tellen. Daarnaast ontbreekt de tijd en de energie om te bloggen doordat de nieuwe baan in april ook nog eens begon. Dit is wel alleszins meegevallen maar alle nieuwe indrukken en dingen die ik te leren heb kosten me zoveel energie en daardoor ook inspiratie omdat mijn hoofd gewoonweg te vol is. Maar ik hoop nu straks weer de tijd en de zin te krijgen om in ieder geval weer kaarten te maken. En natuurlijk ga ik ook wel eens weer op blogs kijken maar zoals voorheen zal het niet meer gaan. Gelukkig zijn er veel lieve mensen die via FB hun creaties laten zien maar ook nog altijd niet. Dit ben ik me terdege bewust maar helaas is mijn baan ook erg belangrijk.

Afgelopen oktober/november zijn we begonnen aan de klus "hobbykamer" De afgelopen jaren was er van alles bijgezet in mijn bestaande hobbykamer en zo af en toe moet je toch groot onderhoud plegen. De vloerbedekking had z'n beste tijd gehad en zo'n 16 jaar geleden was alles voor het laatst geverfd. Dus vond mijn lieve man dat het hoog tijd werd om rigoreus alle bestaande bureaus en werkbladen van allerlei soorten te vervangen voor nieuw. En alles gestript om er opnieuw weer een mooie ruimte van te maken. Super, supertrots dat hij ondanks mijn weerstand toch heeft doorgezet want hieronder zien jullie het resultaat!!
 Alles licht van kleur, voor het raam en een prachtige laminaatvloer. Verder ben ik heel erg blij met de kastenwand van bijna 3 meter breed en 2,50 meter hoog. Het geeft zoveel ruimte en rust als je alle spullen in deze kasten kunt opruimen. Ik kan mijn leven lang hier wel vooruit.

Lieve bloggers, zo zijn jullie even bijgepraat door mij en ik hoop van harte dat 2017 voor mij weer wat een creatief jaar wordt. Voor nu nog fijne dagen en een hele goede jaarwisseling met boven alles de wens op heel veel gezondheid, liefde en geluk!!

12 opmerkingen:

 1. Wauw wat ziet je hobbykamer er mooi uit nu.....daar kun je straks heerlijk bezig zijn.
  Ach en het kaarten maken en bloggen komt vanzelf wel weer.
  Dat heb je nu eenmaal met veranderingen in het werk enz.
  Alles moet weer eerst even wennen.
  Ik wens jullie ook een goede jaarwisseling toe en een creatief 2017.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je hobbykamer mooi geworden Richtje!! Heerlijk ruim en licht!
  Ik kan me voorstellen dat je hoofd er even niet stond om kaarten te maken. Veranderingen moet je altijd aan wennen (heb ik ook 'last' van). Een mens kan niet van alles tegelijk. Het hobbyen komt wel weer.
  Leuk weer wat van je te horen!!
  Ik wens je een hele goede jaarwisseling en een gezond, gelukkig, creatief 2017!!
  Liefs, Frouwkje

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Dat ziet er heel netjes en mooi uit,
  heerlijk als alles zo weer geordend is hè ?
  Nu kun je weer lekker genieten tijdens het knutselen ☺

  Hele mooie dagen met veel warmte en gezelligheid
  en een heel fijn en creatief 2017 !

  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel-Hert-rendier-ree}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is Jan toch een lieverd, dat hij jou zo graag een nieuwe hobbykamer gunt. Wat ziet het er mooi uit Richtje!
  Ga maar heerlijk genieten van je hobby zonder te stressen..
  Mijn kamer is ook zga ingericht. Deze week gaat Arnold het garagedak isoleren, zodat ik er lekker warmpjes bij zit!
  Fijne dag toegewenst,

  Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er mooi uit Richtje, ik denk dat je straks weer met heel veel plezier daar gaat zitten om weer heerlijk te freubelen. Kaarten maken moet ook gewoon leuk blijven en als je hoofd er niet naar staat moet je het ook gewoon even naast je neer kunnen leggen maar ik denk dat het na een tijdje toch wel weer gaat kriebelen hoor.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja genoeg is soms genoeg, nietwaar? Maar je frisse hobbykamer zal je wel weer meer moed geven om wat te doen. Ik zie het wel tegemoet.
  Ik doe nog niet veel hoor Richtje, maar af en toe is ook beter, dan hele dagen dat ik vaak deed.
  Nu straks even lekker naar zee. Hoop, dat de wind mee valt.
  Geniet van alles, grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat super Richtje fijn dat je een nieuwe kamer hebt en ziet er prachtig uit.
  ik zie je kaart/creaties volgend jaar wel langs komen.
  dan wens ik je alle beste wensen voor volgend jaar met veel creativiteit.

  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Richtsje, wat super dat jij een man hebt die doorzet. Want het resultaat is prachtig. Wat zal het heerlijk zijn om daar te freubelen!
  We zien vanzelf weer wat moois van je verschijnen hoor. En ook op facebook volg ik je wel. Werk en gezin gaan voor. Daardoor heb ik ook het besluit genomen om niet elke dag meer op het blog te "moeten". Ik zeg moeten want ik leg het me vaak zelf op. En wil dan graag bij iedereen reageren die ook bij mij reageert. Maar dat gaat niet. Er zijn mensen die elke dag iets plaatsen of reageren. Als mijn 2 kinderen het huis uit zijn, dan misschien. Maar er zijn ook nog zoveel andere leuke dingen om te doen. Toch?
  Maar eerst de beste wensen voor 2017 en dat jullie een gezellige jaarwisseling hebben.
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Richtje. Aan je hobbykamer kan het niet meer liggen..... hopelijk krijg je weer zin en tijd voor de hobby. Je kan maar een ding tegelijk. Bedankt voor je kaart. Een heel mooi gedicht! Ik wens jullie alle goeds. Hopelijk zien we snel weer een creatie uit je handen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi je nieuwe hobbykamer Richtsje....meid wat een ruimte heb je gekregen en zoooo mooi ingericht met het bureau....hopelijk ga je er af en toe weer een beetje van genieten om een kaartje te maken....maar je gezin en baan op de eerste plaatst en ook genieten van alle andere leuke dingen die op je pad komen....
  Fijn dat je het met ons wilde delen..
  Ik wens jou wn je gezin een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2017...

  liefs Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dag Richtsje, eindelijk zit ik even rustig om hier even te lezen. Fijn dat je nieuwe baan goed bevalt! En dan je hobbykamer....wat ziet die er mooi uit! Als je daar straks aan het buro zit, komt de inspiratie ook wel weer en kunnen we weer genieten van je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze post helemaal gemist Richtsje? Had ook even blogpauze zo rond de feestdagen! In ieder geval ook jij weer een mooi nieuw jaar en met een nieuwe hobbbykamer moet dat toch super zijn! Succes ook met je baan het aankomende jaar en ja ik moet soms ook doseren hoor!!! Ik hoop je af en toe te zien met een mooie post!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...