Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

vrijdag 25 december 2015

Kerstgroet.....

Lieve blogvriendinnen en bezoekers, ontzettend bedankt voor jullie lieve begripvolle en bemoedigende woorden welke geschreven zijn naar aanleiding van mijn zo'n vervelende tijd op mijn werk!! Het zal zijn tijd nodig hebben en ik ga er voor om het ook op mijn nieuwe werkplek straks weer te zullen redden, hoe moeilijk ik het ook vind! Nu eerst kerstmis en vakantie!!

Maar ik had jullie mijn kerstkaart a'la Richtje belooft en hier is er één van. In de fabriek maken ze nl. ook assortie, hahaha! 

Wat is er dan a'la Richtje aan? Hij is in het Fries en zo verstuurd naar iedereen, ongeacht waar je woont! Met een recept aan de binnenkant ook in het fries. Toch nog iets wat bij me past dacht ik zo.Maar er is voor de niet fries een vertaling bij gedaan en die schrijf ik hier toch ook nog even voor jullie....

Recept voor kerst maar zeker ook te gebruiken en ervan uit te delen voor elke dag in het nieuwe jaar!

Neem een handvol vriendschap
bestrooi het met verdraagzaamheid
voeg een flinke portie warmte toe
Samen met een grote lepel luisterend oor
roer er een gedeelte wij-gevoel onder
.....en een mespunt dromen en wensen
overgiet het alles met een sausje van humor
meng alles en deel het uit overal waar mensen zijn

Geniet van kerst, oud en nieuw
en voor 2016 wensen wij er veel gezondheid bij!

Liefs en tot in 2016 waar ik hopelijk weer nieuwe moed en vooral energie heb om bij jullie langs te komen!

4 opmerkingen:

 1. Toch mooi dat je er op deze manier een persoonlijke touch aan kan geven. En wat een onzekerheid voor het begin b0van het nieuwe jaar. Ik hoop voor je dat alles goed komt en dat je toch weer je plekje kan vinden. Folle sunens yn 2016.
  Groetnis Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch mooi dat je er op deze manier een persoonlijke touch aan kan geven. En wat een onzekerheid voor het begin b0van het nieuwe jaar. Ik hoop voor je dat alles goed komt en dat je toch weer je plekje kan vinden. Folle sunens yn 2016.
  Groetnis Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kerstwens Richtsje...fijn dat je die ook even in het gewoon nederlands heb gezet...Hèèl mooi bedankt ervoor.Ook ik wens je het allerbest voor 2016, moge de misschien onzekere start veranderen in geluk op alle vlakken je gezondheid, gezin, je werk en natuurlijk ook op het creatieve
  Het ga je goed meissie...
  liefs Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Richtsje,
  Omdat ik zelf een hel tijd afwezig was in blogland heb ik je hele verhaal niet mee gekregen, maar tjonge Richtsje wat een onzekerheid nu.
  Ik wens je heel veel geluk gezondheid en zeker succes in 2016

  Groetjes Leni

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...