Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

woensdag 21 januari 2015

Theelichtjes in een doosje....

Lieve allemaal daar ben ik alweer.....hadden jullie vast niet gedacht maar het is me warempel alweer gelukt om de inspiratie te hervinden en er is me zowaar ook al weer wat leuks uit de handen gerold! En januari is nog niet eens om, dus ik denk dat het goed komt! Zoals de meeste gezien en gelezen hebben kom ik langzaam weer wat meer terug in blogland met mijn blogrondjes zodat ik hier en daar ook weer eens een berichtje kan achterlaten. Wat ik niet kan volhouden is dat iedere dag te doen hoor, ik vind het zo onnoemelijk knap dat anderen dat wel kunnen en nog veel knapper dat mensen iedere dag of meerdere keren per week iets kunnen plaatsen op hun blogs!! Mijn baan bestaat nog altijd uit 24 uur, dat is drie dagen in de week en ik ben dan s'avonds echt wel afgeknoedeld hoor. De rest van de leuke en minder leuke dingen des levens moet ik dan stoppen in de 4 dagen die overblijven....Maar goed, ik ben er en daar ben ik zelf althans voorlopig weer blij mee! 

En ja, zoals iedereen in blogland wel gelezen heeft is er bij het Noor Design blog een leuke challenge met een theelichtjes doosje. Er lag nog een vraag van een lieve mevrouw of ik wat cadeautjes wilde maken zoals ik op de kerstmarkt had. Dit had toen nog geen haast maar nu moest ze toch echt wel iets gebruiken dus ging ik voor haar aan de slag en maakte ik dit doosje. Inmiddels heeft ze het al gekocht en al een tweetal nieuwe besteld. Een teken dat ze in goede aarde vielen toch? En ik maak ze met plezier want het is erg leuk om te doen!!
Het  zijn vooral de Noor mallen die ik gebruikt heb en wel de 6002 0356 (hier komen ook de donkerblauwe hoekjes die je ziet vanaf) 6002 0357 en een heel klein hoekmalletje wat ik heel veel gebruik maar niet goed weet waar hij van is....Een taartonderzetter die beinkt is met distress inkt, kleur Walnut Stain en nog wat tule, kreukellint etc. uit eigen voorraad. Het lieve berenplaatje is van Syta van Gelderen. Als je op de linken klikt kom je op de webwinkel uit van Marian van Hobbycompleet De Duif

En zo ziet het er aan de binnenkant uit....

Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja Design en komt uit het blokje "Walking in the Forest".
Dit is gemat met donkerblauw op kraft. Het lijkt op de foto wat anders van kleur....een beetje jammer maar ze zijn bij TL licht genomen en dan is het toch altijd iets moeilijker qua kleur weet te geven...het zij zo....

Met deze creatie wil ik graag meedoen bij 
Noor-Design blog waar ze een "theelichtjes doos" vragen
De egel waar "alles mag"

Rest mij nog een ieder te bedanken voor het langskomen, voor de lieve reacties die jullie de vorige keer weer hebben achtergelaten en een warm welkom voor mijn nieuwe volgsters Ageeth en Frouwkje! Hopen dat we van elkaars creaties kunnen genieten! Leuk hoor!
Mocht je nu nog tijd en zin hebben om een reactie achter te laten dan zou ik dat heel erg fijn vinden, zo niet dan tot een volgende keer! Fijne dag!!

Leafs Richtsje


38 opmerkingen:

  1. Dus weer een beetje terug aan het komen in blogland, ik snap dat je weinig tijd hebt om te bloggen maar ik denk dat dat voor meerdere mensen geld het is toch ook geen verplichting het moet nl. wel leuk blijven toch?
    Is je machine weer klaar of heb je je oude double do moeten gebruiken? Je creatie is prachtig geworden en succes met je opdrachten!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi theelichtjesdoosje heb je gemaakt. Je bent weer in vorm zo te zien. Ook al kun je wat minder vaak plaatsen dat maakt toch niet uit. Ik geniet altijd wel van je creaties hoor dus volhouden. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Richtsje
    Fijn weer een creatie van je te zien en wat voor 1...ik vind het prachtig. Hobby moet hobby blijven hoor en geen verlichting, de ene keer plaats ik ook meer dan de andere keer, gewoon door gebrek aan tijd of door gebrek aan inspiratie.

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook jouw doosje is schitterend geworden Richtsje prachtig papier en mooie mallen heb je gebruikt.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je theelicht doosje is prachtig, Richtsje.
    Geweldig hoe alle kleurtjes zo mooi bij elkaar passen!!

    Lieve groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi Richtsje, Je bent enorm goed bezig. Zoiets krijg ik nu niet voor elkaar. Een doosje ???? Ik maak liever 10 kaarten in een week, blog er tussendoor en kijk ook nog op facebook. Maar een doosje maken??? Ik vind het prachtig hoor. Zou het wel willen, maar .......... heb er de creativiteit niet voor. Ik vind het geweldig. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi hoi! Ik ken dat wel hoor....en het lukt mij ook echt niet iedere dag meer...maar probeer zo goed en zo kwaad als het kan het bij te houden.
    Ik kwam je creatie net al even op facebook tegen maar zag toen nog niet dat het een theelicht doosje was!
    Nou daar kun je wel mee voor de dag komen hoor! Geweldig!
    Ik vind de kleuren combi met het plaatje en de stansen ook wel een heerlijke combi hoor!
    Ga zo door!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supergaafff!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Woww heel mooi.ik vind het papier ook zo mooi.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig doosje, heel mooi om weg te geven en om kado te krijgen. Wat een prachtige hoekstans. Deze had ik nog niet gezien!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. een prachtige theelichten doosje Richtsje heel mooi papier en kleuren gebruikt.
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtig gemaakt Richtje! Mooi die malletjes he?! En dat donkerblauw maakt de kaart chique. Ik kan ook niet alle dagen meer langskomen, wat ik wel jammer vind omdat anderen dat wel trouw doen...maar ja zo is het leven de een heeft wat meer puf 's avonds.
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel mooi doosje,er zit een prachtig plaatje op en je hebt mooi papier er voor gebruikt.
    Liefs Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Richtsje,
    het doosje met theelichten ziet er prachtig, mooi papier, lief plaatje en de mallen zijn ook super..het is echt weer een perfecte combinatie, heel mooi gemaakt,
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een schitterend doosje heb je gemaakt, Richtje...keurig werk! Ik werk 20 uur in de week, maar hoef thuis niet zo heel veel te doen (mijn mannetje is de huisman)...anders zou het mij ook niet lukken om zoveel te plaatsen hoor!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het lukt mij ook niet om elke dag te bloggen hoor ;-). En een kaartje of creatie maken doe ik nogal lang over, dus ik plaats niet echt veel. Je hebt een superleuke creatie gemaakt Richtsje :-). Leuk met het berenplaatje, de mallen en het papier.
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mij lukt het ook niet hoor om elke dag bij iedereen langs te gaan. Er moeten meer uren in een dag zitten... En we weten allemaal hoeveel tijd er in bloggen gaat zitten.
    Wat schitterend is jouw waxinelichtdoosje Richtje! Helemaal niet raar hoor dat die mevrouw er nog 2 wil.... Het is prachtig gemaakt. We hebben allebei hetzelfde papier voor het doosje gebruikt alleen de mijne was voor een man, verjaardag van Gert.
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je creatie is zo mooi geworden ! De afbeelding is ook te lief! De binnenkant vind ik ook supergaaf gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Richtje. Prachtig dit mooie versierde doosjes met de waxinekaarsjes. Fijn dat je er weer bent!. Ja bloggen kost veel tijd. Het lukt ons denk ik allemaal niet om overal langs te gaan. Kost veel tijd. Fijn om weer van je creatie te kunnen genieten.Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Een prachtig doosje met de theelichtjes! Het ziet er zo mooi en verzorgd uit a la Richtsje! Fijn dat het je weer lukt om te freubelen! En ik kan me voorstellen dat deze mw. er nog 2 bestelde!
    lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtig kaartje! Leuk dat je meedoet aan de 1e challenge van De Egel.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wow, wat een prachtige creatie Richtsje echt schitterend gemaakt!

    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ha Richtsje,
    wat een prachtige creatie heb je ervan gemaakt! Dit vind ik dus zo ontzettend knap. Dat je zo'n project kunt maken. En alles is zo mooi bij elkaar, het papier, de stansen, de kleuren etc.
    Daar gat ook heel wat tijd in zitten denk ik.
    Leuk dat je met ons meedoet bij de Egel.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Richtje

    Blij je weer te zien in blogland....en heel leuk dat je weer even aan de freubel ben geweest .....een prachtig doosje heb je gemaakt...prachtige stansjes en ook de kleurtjes zijn schitterend.....KNAP gedaan!!!

    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat fijn om weer zo'n mooie creatie te zien van jou Richtje. Ziet er supermooi uit.

    Liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat heb je dit super mooi gemaakt.

    Groetjes Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat is je doosje prachtig geworden. Leuk ook dat berenplaatje er op, heb ik hier ook liggen om wat mee te gaan doen.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Richtje wat een prachtig doosje heb je gemaakt en wat leuk dat je er een opdracht hebt gekregen om nog meer van deze prachtige doosjes te maken.

    Lieve groetjes Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Fijn dat je weer terug bent Richtje in blogland want dan kunnen wij ook weer genieten van je creaties en dat hoeft echt niet iedere dag. Wat heb je ook nu weer een prachtig doosje gemaakt. Heel mooi. Ik heb dit plaatje ook nog liggen maar wist nog niet goed met welk papier ik dat eens zou combineren. Nu heb ik met sinterklaas ook dat Maja blokje gekregen dus misschien moet ik die er ook eens bijpakken.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een sfeervolle creatie Richtsje, heel mooi geworden door de keuze van je papier en de mallen die je gebruikt hebt. Super....
    Dank je voor je deelname bij de Egel.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Leuk dat je ook bij mij volger bent geworden :D Je zei van de kadoosjes dat jij daar ook van was, mijn moeder doet het ook veel http://ellieskaarten.blogspot.nl/ soms gebruik ik ook patroontjes die zij gebruikt heeft als ik niet veel tijd heb en toch iets leuks wil maken. Jouw theelichtjesdoosje is prachtig geworden! Alle kanten zijn mooi afgewerkt en zoveel leuke details, echt prachtig!

    Knutselgroet Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen

  32. Wat leuk dat je meedoet met onze eerste Challenge !
    Nou er gaat idd ook erg veel tijd zitten in overal langs gaan en reacties achter laten hoor,
    maar het is altijd wel weer leuk om te lezen, en vaak
    krijg je er weer wat voor terug dat je blij maakt.
    En hier is het een plezier om langs te komen, je hebt echt wat schitterends gemaakt, een heel
    mooi doosje die echt goed gelukt is, toppie ☺
    Veel succes met de Challenge.

    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hallo Richtsje,

    Wat een prachtige creatie heb je er weer van gemaakt super zo als jij de mallen gebruikt.
    En ik wil je ook nog bedanken voor je lieve reactie doet mij goed dat jij het ziet dat ik er zo veel tijd en energie in stop en ja ik ben een beetje pietje precies ha ha!!
    Maar super bedankt hoor Richtsje vind je reactie heel lief.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Richtsje
    Wat een schitterende kaart met theelichtdoosje, het is vanaf alle kanten schitterend en leuk dat je er nog een paar mag maken.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een prachtig doosje, kan me voorstellen dat het goed in smaak viel. Doe gewoon je eigen ding; ik heb ook niet elke dag tijd om reacties achter te laten en ook een regelmatige blogpost is lastig hoor als je erbij werkt en ook nog je huishouden en gezin hebt.
    Lieve groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Richtsje,
    Je merkt het al bij mij lukt het ook niet om snel en regelmatig te reageren, vaak wil je wel maar ontbreekt de tijd. Erg leuk dat je mij bent gaan volgen ik volg je al een tijdje ik had je al eerder ontdekt hihi. Maar nu je doosje hij is erg leuk geworden, ik ben er ook mee bezig helaas heb ik hem niet op tijd afgekregen voor de challenge.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Geweldige creatie, ja ik kan mij wel voorstellen dat deze in de smaak vielen. Fijn dat je meedeed met de eerste uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...