Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

dinsdag 11 maart 2014

Do what you love....

Hallo lieve blogsters en bezoekers van mijn blog, daar ben ik weer even.... Het lukt me momenteel niet echt om langs te komen bij jullie omdat ik steeds druk ben....werken, dagelijkse leven en alles wat daarbij hoort, maar vooral ook een intensieve, echt leuke, uitdaging op hobbygebied. 
Inmiddels heb ik "de kast" ingericht en daarnaast nog een mooie easelkaart gemaakt dus hoop ik deze week iedereen weer even te bezoeken.
En de uitdaging was: 
Een houten kastje, designpapier van Bo Bunny "Primrose" en houten embellishments.
Het moeilijkst vind ik dan het bedenken van iets wat het totale plaatje uiteindelijk moet worden. Dus een thema!!??  Blijf dicht bij jezelf, zegt mijn lief, meestal kom je daar ver mee. Na 37 jaar huwelijk kent hij me wel aardig denk ik zo....
Eerst het kastje maar eens aankleden, verven en behangen. Dat deed ik met het mooie rustige papier van deze serie en witte acrylverf. Het viel niet mee om daarna het kastje nog in elkaar te zetten maar een handige man thuis deed wonderen. Enige tijd geleden las ik eens de tekst: Each day is a little lifetime, enjoy every moment....deze vond een plekje op het ronde doosje wat ik onderin het kastje plaatste. Bij mij zit een groot gedeelte van het plezier beleven in mijn hobby en zo groeide het lege kastje langzamerhand onder mijn handen. Do what you love, love what you do! Zo houdt de één van foto's maken, de ander gaat graag in de tuin, weer een ander freubelt met naald en draad of maakt sieraden. En ik maak graag mooie dingen met in de hoofdrol papier en alles wat daar mee te maken heeft. Dat heb ik allemaal geprobeerd weer te geven met dit kijkkastje. Voor mijn gevoel is me dit redelijk gelukt. Het is veel te veel om op te noemen wat ik allemaal heb gebruikt dus dat ga ik dan ook niet doen. De benodigdheden die ik van Marian uit haar winkel mee kreeg staan, samen met de gebruikte mallen, eronder vermeld. De overige dingetjes komen uit mijn eigen voorraad. Heb je vragen, mail me gerust! Mocht je nu van plan zijn om naar de Knotsgekke Kaartendagen in  's-Hertogenbosch te gaan dan kun je bij de stand van Hobbycompleet de Duif op standnummer 106 dit kastje in het echt bekijken. Veel plezier bij het kijken! Oh, ja, als je heel goed kijkt dan maakte de fotograaf een foto van de winkel in Leeuwarden!






Houten kastje van Let's Get Bizzee
Wat ik nu een beetje jammer vond was dat de vele mogelijkheden met het mooie papier niet geheel tot hun recht kwamen en ben ik nog even creatief geweest. Een easelkaart hoort tot mijn favorieten dus dat was redelijk snel bedacht en gemaakt. Ik gebruikte naast cardstock en wat vlindertjes, kant, pareltjes en roosjes alleen het schitterende papier en de chipboard bloemen uit de Bo Bunny Primrose collectie  Er is zoveel uit te knippen, snijden etc. En zo kun je ook met deze collectie weer schitterende dingen maken. Ik hoop jullie er mee geïnspireerd te hebben!



En eindelijk ben ik dan aan het eind van dit lange bericht....ik hoop maar dat ik jullie niet verveeld heb! Mocht je nu nog tijd en zin hebben om een reactie achter te laten dan zou dat heel fijn zijn! Ik lees ze altijd met plezier!

Met het kastje doe ik graag mee bij het Hobbyhome-hobbyartikelen blog waar alles mag

Lieve groetjes voor iedereen!

36 opmerkingen:

  1. Hoi Richtsje, met zulke mooie creaties verveel je me nooit hoor...ik heb zitten smullen van je kastje, het vertelt inderdaad veel over je interesses. Alles is zo mooi bij elkaar gezocht, zoiets moet zeker groeien maar hier kun je met recht nog heel lang trots naar kijken. Je kaart is ook mooi maar het kastje stal voor mij de show, hihi, lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou nou nou?...... Sorry zegt ze dan nog hihihi...geeft niks hoor..logisch toch, want met supergeweldigfantastische project ga jij echt hoge ogen scoren! Wat geweldig gepimpt met alles er op en eraan! xxx en twee duimpjes van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Richtjse,
    wat super mooi!!!!!! Dit levert toch wel iets prachtigs op en vast ook wel een top drie plaats!!!
    Je kaart vind ik ook heel mooi.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Richtsje. Wat heb je een geweldige mooi kast gemaakt. Wat zitten er prachtige dingen in Heel erg mooi gemaakt. Wat een eer, dat de kast meegaat naar de beurs! Je easelkaart is ook mooi geworden. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterende kijkkastje. Leuke spulletjes erin en ook in een hele mooi kleur geverfd en prachtig afgewerkt met kant. Ook je easelkaart is schitterend.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Richtsje, dat is een super kastje heel leuk idee.
    En mooi gemaakt.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Richtsje
    Je hebt er weer een pronkstuk van gemaakt!!! Leuk hè om alles zo bij elkaar uit te zoeken...je hebt er veel werk van gemaakt en wat een mooie papier lijn van Bo Bunny!!
    Ik heb met volle teugen weer bij je zitten genieten en er zit weer veel hobby liefde in!!!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh.... mai!! Ik zit hier met open mond te kijken......Wat een supermooi kastje heb je gemaakt. Echt fantastisch. Al die vakjes zo mooi gevuld, de details, de teksten. Het is een topper!
    Je easelkaart is ook weer een plaatje!
    Sjonge wat een creativiteit!
    liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Woooow Richtsje jij ben echt creatief bezig geweest...prachtig is dat kastje met zoveel leuke embellishments erin.ik heb er met bewondering naar gekeken.ook je easelkaart is een toppertje..KNAP gedaan allemaal!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je kijkkastje is prachtig geworden en zal vast een heel mooi plaatsje krijgen! Veel gevoel voor details, maar bovenal erg persoonlijk en dat maakt je kastje tot iets bijzonders en waardevol!!
    Lief van je man dat hij je helpt bij wat je zo graag doet!! Koester dit soort momenten!
    Je kaart is ook prachtig geworden, zelf diecuts maken is zo leuk, mag ik ook graag doen, de DP's zijn altijd zo mooi!
    Groetjes,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ohhhhh, wat schitterend gemaak dit kastje ben erg helemaal weg van!
    Schattug kaartje, vindt het altijd leuke modelletjes!.

    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Richtsje,

    Druk..druk..druk....we weten allemaal wat dat inhoud, maar onze fantastische hobby, geeft zoveel rust en dat is heerlijk om te doen.
    Dus "enjoy the little things....."
    Ik heb genoten van je verhaal en met bewondering je kastje bekeken.
    Wat een leuke opdracht en nu maar hopen dat er heel veel mensen naar de beurs gaan, je mag natuurlijk zelf ook?
    Geniet van het mooie weer en tot de volgende keer.

    Groetjes Sippie.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtig kastje is het geworden Richtsje. Leuk met die roze kleurtjes en de leuke freubeltjes die je er in heb gemaakt.
    Lieve groetjes Brie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou ik ben er even voor gaan zitten hoor, jeetje, wat heb jij een schitterend kastje gemaakt, zo persoonlijk en o zo lief. Ik vind het echt supermooi en je verdient een groot compliment, het is heel bijzonder en geweldig mooi. Haha, ik kan wel door blijven gaan over alle mooie details, er is ook zoveel te zien,heerlijk. Dan als afsluiter nog een prachtige easelkaart, kortom ik heb volop genoten van je verhaal en je creaties.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat een schitterend kastje heb je gemaakt Richtsje en zo mooi bewerkt met al die kleine frutsel miniaturen.
    je kaart is ook heel erg mooi.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb het kastje en de kaart in het echt mogen bewonderen! Schitterend is het geworden!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw Richtsje, ik heb alle foto's uitvergroot en bekeken. Wat een prachtige details. Je man heeft gelijk. Dicht bij jezelf blijven en ontstaan de prachtigste creaties.
    Lieve groetjes, Monique
    www.crealoetje.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Richtsje
    Wauw wat een super geweldig mooi kastje .
    helaas zal ik hem niet in het echt zien .
    De beurs is een beetj ete ver weg .
    Maar hij is echt super mooi op ieder stukje wat leuks te zien .
    Ook de easelkaart is weer erg mooi .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw wat schitterend, echt super mooi gedaan en zoveel details prachtig!
    De beurs is mij een beetje te ver weg maar misschien nog eens in de winkel wie weet?
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauw wat een schitterende kastje!! Super mooi gemaakt in mooie kleuren en wat een mooie details erin verwerkt. Een kunstwerkje! Je kaart is ook prachtig!! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuk kastje zeg, mooie details. Je kaartje is ook erg mooi!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oohh...je kastje ziet er fantastisch uit!! Mooie kleuren en zoveel leuke details, ik kijk m'n ogen uit!!( wat een rare uitdrukking eigenlijk ;-p )
    Je kaartje is ook al zo mooi geworden.
    groetjes Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. wat een super mooie creaties heb je gemaakt, echt schitterend. Zoveel te zien, gr.Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ja, het was een lang verhaal, maar er was ook heel veel moois te zien Richtsje! Het kastje is schitterend, leuke details allemaal! En je kaart is ook erg mooi wat heb je veel mogelijkheden met dit papier laten zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Woww Richtsje, wat heb je dit allemaal weer prachtig gemaakt, vooral je kastje ik raak niet uit gekeken, adembenemend mooi gemaakt. Een echte knutsel KAMPIOEN!!!!!!! liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  26. wauw Richtje.
    wat een geweldig leuke en mooie creatie en wat een leuke dingetjes staan er in.
    er is zoveel te zien en ik heb hem even vergroot omdat ik niet uitgekeken raak.
    ook je kaart vind ik heel mooi.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  27. oh wat een mooie kaart en kastje zeg.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Richtsje,
    Ik heb alles op mijn gemak zitten bekijken en geloof me maar met open mond zo mooi is alles bij elkaar gezocht echt super. De kleuren de spulletjes het is echt schitterend en ook je easel kaart is prachtig dit was echt genieten.
    liefs jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat heb je het kijkkastje superleuk gepimpt Richtje!!! Zoveel leuke en mooie details...een genot om naar te kijken. En ja, Jan weet precies hoe je bent. Hij heeft een prima advies gegeven!
    Ik hoop morgen weer verder te gaan met de mail aan jou. Had alles ff opgeslagen....maar hopelijk zie ik morgen kans om het eindelijk af te maken.
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. super mooi hoor dat kastje hoor

    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hierbij wil ik je bedanken, voor het volgen van mijn blog en de lieve reacties!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Toen ik je lange bericht zag heb ik eerst maar even een kop koffie er bij genomen :)
    Maar Richtsje, wat een beeldschone creatie!
    Je kan gewoon zien dat dit met veel zorg, aandacht en liefde gemaakt is :)
    Ik vind het in één woord GEWELDIG en dit is echt even genieten

    Bedankt ook voor het meedoen met de challenge op het Hobbyhome blog!

    Fijne week,
    Groetjes, Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  33. En wat is het kastje leuk in het echt!!!!! Ik heb het op de beurs mogen bewonderen, echt schitterend gemaakt Richtje. Dat doe ik je niet na. Leuk dat het op de beurs stond. Ook je easelkaart is een beauty!
    Lieve groetjes en nog een fijne week, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hey Richtje, wat een leuk werk toon je ons hier weer. Zoveel frulsels om te verwerken en zo schitterend gedaan meis! Mooi mooi mooi!
    Groetjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wauww Richtsje,

    Wat een schitterend kastje en een erg leuke kaart.
    Tja druk druk wat herkenbaar. Maar we behoren tot gelukkigen met een baan en dat is ook wat waard;)

    Leafs fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...