Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

dinsdag 24 september 2013

Leuke uitdaging....

Lieve blogvriendinnen, allereerst een heel groot DANK JE WEL voor al jullie reacties op mijn laatste berichten, het heeft ons heel warm gemaakt van binnen toen het zo af en toe wel erg koud om ons hart werd. De zorg om onze moeder blijft maar we krijgen toch de grip op ons leven weer beetje bij beetje terug. Langzamerhand probeer ik ook weer bij jullie allemaal langs te gaan en daar weer wat regelmaat in te vinden. Mooi dat jullie allemaal op me zijn blijven wachten!! Ook voor mijn nieuwe volgsters nog een hartelijk welkom, ik zal snel eens een tegen bezoekje brengen. En nu heb ik ook nog een klein nieuwtje te vertellen. Door een aantal leuke gesprekken met Marian, van Hobbycompleet de Duif uit Leeuwarden heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan om voorbeelden te maken voor haar winkel. Spannend maar wel heel erg leuk! De bedoeling is om in ieder geval met mallen van JoyCrafts aan de slag te gaan en daarbij heb ik zelf de voorkeur voor de NoorDesign mallen. En dan niet alleen de gewone vierkante kaart maar ook wel wat meer andere modellen zoals de easel, centerstep, sidestep, boekkaarten etc. En daaruit voortvloeiend eens een demo met als einddoel misschien een workshop. Spannend hoor, eerst maar eens wat voorbeelden en dan maar de volgende stap. Inmiddels heb ik er drie klaar en één daarvan laat ik jullie vandaag alvast zien. In het komende weekend tijdens haar open dagen zijn ze daar in het echt te bekijken. Zelf vind ik ze er dan altijd net iets mooier uitzien dan op een foto. 
Voor deze centerstep kaart heb ik papier uit mijn kerstvoorraad gehaald en het plaatje op een beurs gekocht. De mallen die ik hiervoor gebruikt heb zijn natuurlijk de verschillende schitterende sneeuwkristallen van Noor-Design. De cirkel 6002/2022, enkelvoudige 6002/20186002/2020 de rand 6002/2021. Het lint is van  DoCrafts Papermania en de bijpassende strikjes en belletjes komen uit dezelfde serie. Verder gebruikte ik de prachtige mal 6002-0187 met de strik. Deze mal is zo eindeloos te gebruiken, een echte aanrader. Deze en heel veel andere mooie artikelen vind je allemaal bij Hobbycompleet de Duif te Leeuwarden  

Mocht je tijd en zin hebben dan hoor ik natuurlijk weer graag wat jullie van dit kaartje vinden.

Liefs, Richtje
Met dit kaartje wil ik graag meedoen bij de volgende challenges:

37 opmerkingen:

  1. Hoi Richtsje, LEUK en SPANNEND de uitdaging die je aangaat ... gaat je vast lukken hoor. Als deze kaart een "opwarmertje" is, ben ik wel heel benieuwd naar het vervolg. Kun je jezelf nog overtreffen? Suc6 ... Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieve kaart Richtsje en wat een leuk nieuws,zoiets leuks in het vooruitzicht kon je vast wel gebruiken. Ik vind deze mallen ook erg mooi,zo fijntjes,ben benieuwd naar het vervolg,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi hoi
    Jeetje Sorry geloof dat ik even een berichtje van je heb gemist .jeetje wat een naar verhaal heel veel sterkte .


    Maar wat een leuke uitdaging voor je dat gaat je ook vast wel lukken je maakt prachtige kaarten .
    Ik vind dit weer een ontzettende mooie kaart ,met hele leuke details erop .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk Richtsje, ben je er zaterdag zelf ook want wij waren van plan om naar Leeuwarden te gaan want dan kom ik zeker even langs.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattig kaartje.

    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gaaf om voor de duif te mogen werken, succes!!
    En wat laat je direct een beauty van een kaart zien, super!!!

    Groetjes tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve Richtsje,
    Sorry, maar ik heb je vorige blogpost ook even gemist over het grote verlies. Van hieruit nog mijn oprechte deelneming. Fijn dat het met je moeder weer iets beter gaat, toch een klein lichtpuntje in donkere dagen.
    En wat ontzettend leuk dat je kaarten gaat maken voor De Duif, superleuke winkel. Ik werk niet meer in Leeuwarden maar kwam er regelmatig toen, nu nog zo'n 2 x per jaar. Ik gun het je van harte en geniet er maar lekker van.
    Je eerste voorbeeldkaart is beeldschoon, lekker winters!

    Veel liefs Thea
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een PRACHTIG voorbeeldkaartje is dit Richtsje.
    Heel veel succes gewenst met je nieuwe uitdaging......heel erg LEUK hoor.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Richtsje,
    Dit is geen klein nieuwtje....DIT IS GROOT NIEUWS!!
    Wat leuk voor je om voorbeeldkaarten te maken voor Hobby compleet de duif! En je eerste kaart is meteen al een knaller, super mooi en prachtig plaatje!
    Veel plezier met je nieuwe uitdaging!!
    Lieve groeten van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Richtsje,
    Wat een schitterende kaart heb je gemaakt.
    En wat leuk zo'n uitdaging bij "de Duif", dat gaat je vast lukken!!
    Ik ben na de vakantie nog een beetje "lui" op het bloggebied en daardoor heb ik je berichtjes over al die verdrietige dingen gemist.
    Wat een heftige tijd hebben jullie achter de rug zeg!
    Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe om hier mee om te gaan.
    Liefs, Doutzen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schitterend geheel zeg. Mooi hoor dat ijsblauw en daarbij dat frisse rood. Ik vind hem geweldig mooi geworden en kijk uuit naar meer.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fijn om te lezen dat het 'bloggen' weer een beetje begint te komen!
    Je kaart is prachtig geworden en heel erg leuk dat je voor Hobbycompleet 'De duif' , je kaarten mag maken en evt ook nog met workshops, super hoor!
    Veel succes!

    Vr. gr. Welmoed

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel mooi kaartje Richtsje, fijn dat weer een beetje terug bent in blogland
    En succes met de nieuwe uitdaging om je mooie kaartjes te maken als voorbeeld bij Hobby compleet De Duif...
    Gaaf hoor!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Richtsje,
    Geweldig nieuws, heel erg leuk, je hebt een prachtige kaart gemaakt, lief plaatje, mooie mallen en schitterend afgewerkt, spannend dit weekend, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Richtsje, wat onzettend leuk om te lezen dat je wat voor De Duif gaat doen...super hoor en dat gaat vast helemaal goedkomen. Sterkte me je moeder en vind je ontspanning in het maken van kaartjes.. Ik ben benieuwd wat voor een kaarten je gaat maken als voorbeelden en leuk dat je mee mogen genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Richtsje, dat zijn goeie berichten. Wat leuk!
    En wat een prachtige 1e kaart heb je gemaakt. Helemaal af....Leuk dat je weer meedoet bij Knutsels en Kadootjes.
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Richtje,
    Ben dit afgelopen weekend teruggekomen van 3 weken vakantie, en heb dus je vorige treurige bericht nu pas meegekregen. Jeetje meid wat een verschrikkelkjk trieste gebeurtenis, ongelofelijk....veel sterkte met het verwerken en regelen en verzorgen en de zorgen die er eventueel nog zijn! Hoop dat het freubelen zo langzaam wat afleiding gaat geven en er weer boven opkomt! Het nieuws over voorbeeldkaarten maken voor De Duif, zou ik met beide handen aangrijpen, meid! Lijkt me echt zoooo leuk! Deze kaart is al super mooi, hoor!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een prachtig kaartje; mooi met die kleuren. Succes met je uitdaging voor De Duif - leuk hoor. Jammer dat het zover is anders kwam ik zeker even aan. Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Richtje, Wat een leuke kaart is dit. Mooie kleuren en mooi model. Wat leuk voor je dat je voorbeeldkaarten mag maken workshops?? Nou dan kom ik een keer bij hoor! Leeuwarden is dicht bij Heerenveen dus... Gelukkig dat je weer wat creativiteit hebt. En fijn dat het weer iets beter met je mem gaat. IK hoop voor jullie dat de stijgende lijn doorzet. IK wens jullie alle goeds met alles. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ook ik ben even door je laatste berichten gescrold en dan blijkt dat jullie nu wel heel wat doormaken. Alle sterkte voor jullie allen. Gelukkig ook het positieve bericht over je samenwerking met De Duif. Proficiat en succes hiermee. Je hebt al een prachtig 1e kaartje voor hen gemaakt.
    Xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat superleuk voor je Richtsje, ik vind het echt tof dat je voorbeeldkaarten mag maken voor hobbyshop De Duif, hoe gaat is dat. Je kaarten zijn dan ook schitterend. Ik vind dit ook weer een toppertje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Deze kaart is ieder geval supergoed gelukt.
    En nog gefeliciteerd mét je nieuwe job.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wow, je hebt een superleuke kaart gemaakt, erg mooi van kleur en de details zijn prachtig. Wat leuk dat je voor de Duif kaarten gaat maken. Mijn dochter woont in Leeuwarden en als ik naar haar toe ga probeer ik als het even kan ook naar die winkel te gaan. Wie weet zie ik dus weleens een van je kaarten in het ëcht" Succes, erg leuk voor je.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciteerd met je nieuwe job, lijkt me inderdaad een hele uitdaging en best spannend.
    Dit kaartje is in ieder geval super mooi.
    Ik ben benieuwd wat je nog meer gaat maken.
    Succes!

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat ontzettend leuk Richtsje! Veel plezier met je nieuwe uitdaging, maar dat gaat vast wel goed komen.
    Je kaartje is prachtig, en wat een leuk model!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Een hele mooie kaart met een prachtig design en mooie mallen heb je gebruikt! Het rode lint steekt ook heel mooi af.
    Gefeliciteerd met je Dt baantje, heel leuk voor je! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  27. gefeliciteerd met je dt

    en je hebt een hele mooie kaart gemaakt

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Zoals gewoonlijk weer schitterend gemaakt! Fijn dat je weer langs kunt komen!
    groetjes, Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een beauty Richtje, echt supermooi! Ik houd van deze kleuren! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een SUPERmooi kaartje heb je weer gemaakt!!
    groetjes
    Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Oh Richtsje wat een onzettend leuk nieuws!
    De Duif...ja heerlijke winkel! Wij hebben fam. in Sneek en vrienden in Sintjohannesga wonen en als we richting Friesland gaan dan is het altijd even rechtsaf naar Drachten... of nog een stukje rechtdoor naar Leeuwarden want dan moet er natuurlijk nog even geshopt worden in één van de twee winkels :)
    Je kaart is weer schitterend gemaakt, een mooie binnenkomer!
    En natuurlijk ook heel fijn om te lezen dat alles weer een beetje op de "rails" komt! Dat is nóg belangrijker!
    Liefs, Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Richtsje,
    wat een eer om voorbeeldkaarten te mogen maken voor zo'n bekende winkel. Wie weet wat er nog meer uitrolt.
    Je kaart is werkelijk heel erg mooi. Het model e al de stansen! Echt super. Jij hebt blijkbaar geen moeite ze uit de mallen te krijgen?
    In het echt zijn kaarten altijd mooier dan op de foto, maar deze is op de foto al zo prachtig!!
    Sterkte hoor, met de zorg om je moeder!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  33. gefeliciteerd Richtsje, ik ken haar van de winkel en superleuk dat je voor haar gaat "werken" gaat je lukken want je maakt prachtige creaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een superleuk groot nieuws Richtje! Deze uitdaging is je op het lijf geschreven. Ik weet zeker dat het je gaat lukken en vind het geweldig leuk voor je. Succes!!
    Deze kerstkaart is al prachtig. Dat belooft nog veel meer....dus kom maar op met de andere ;-)
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. whauw richtsje
    wat een prachitige kaart en wat een super leuke uitdaging zeg!!
    veel plezier
    groetjes ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Richtsje,

    Ik loop wat achter met lezen vandaar deze late reactie. Wat verdrietig allemaal in jullie familie, veel sterkte!

    Super leuk dat je voorbeelden mag maken voor de Duif, dat gaat helemaal goed komen met je mooie creaties!! Deze kaart is al een prachtig voorbeeld!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...