Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zaterdag 13 juli 2013

Marieke 6 jaar...

Allereerst voor iedereen een dank je wel voor de felicitaties voor mijn moeder haar verjaardag. Ze heeft gisteren bij de verjaardag van onze kleindochter alles gelezen bij dat blogbericht en ze was er helemaal van onder de indruk.  En dat was het nog niet allemaal, tot mijn verbazing las ik dat ik bij twee uitdagingen met mijn "kanten en vlinder" kaart twee keer de nummer één ben geworden in de top 3!! Bij WLVC en bij Hobbyhome!! Hoe bestaat het, ik denk altijd dat anderen veel mooiere dingen maken dan mij...ik was perplex en heel blij om dit te lezen! Geeft toch een gouden randje aan de dag. Net zoals de dag van gisteren bij onze jarige kleindochter Marieke. Sommigen van jullie waren nieuwsgierig over wat ik ging maken....nou, ja, een bewaardoosje had ze nog niet, dus die maakte beppe voor haar. Kan ze belangrijke spulletjes in bewaren, zoals haar eerst echte medaille van de avondvierdaagse. Hier ben ik dan ook wel weer trots op....

Marieke houdt vooral van buitenspelen, fietsen, prinseskleren, vlinders, jurken, rokjes, mooie bloemetjes, poppen, roze, dus echte een meisje wat zo'n mooi doosje verdiend! En omdat ze nu 6 jaar werd vonden we een echte porseleinen kop voor de thee ook wel op z'n plek. Die verpakte ik in een doosje wat Sandra vorige week op haar blog had staan. Alles bij elkaar gezocht en gemaakt. Een fries gedichtje erbij en klaar was beppe. Uiteraard kreeg ze ook nog wat andere cadeautjes hierbij want ja, een meisje van 6 kan ook op een step!


De vertaling en de lijst met gebruikte materialen doe ik er even niet meer bij...het is al zo'n lang bericht...maar wie vragen heeft mag me altijd mailen hoor, geen probleem. Dan rest mij nog om een heel hartelijk welkom aan Hennie die me ook is gaan volgen. Ik kom gauw eens bij je langs hoor, zo leuk om elkaar te inspireren! 
Mocht je nu nog tijd en zin hebben om een reactie achter te laten dan weet je dat ik dat heel erg waardeer! 

Met deze creatie wil ik graag meedoen bij:
 Crealing "waar alles mag behalve een vierkant" 
Creapaleis "waar alles mag"

Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


61 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd met je kleindochter Richtsje en wauw wat heb je dat schitterend gemaakt. Gefeliciteerd met je top 3 plekjes, helemaal verdiend want je maakt prachtige kaarten en creaties, ik geniet er keer op keer van.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lokwinske mei dyn beppesizzer alwer seis wer bluiwt de tiid mooi doosje geworden En gefeliciteerd met je prijzen.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Richtsje,
    Super toch, om 2 keer 1ste te worden, het was/is ook een supermooie creatie..net als je cadeautjes voor Marieke, prachtig doosje en het mandje met de theemok is ook weer super..geniet van 't mooie weer, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je top 1notering. Echt heel gaaf.
    Ik doe niet eens mee met dat soort dingen, want anderen maken volgens mij altijd veel mooiere dingen dan ik.
    Je doosje valt volgens mij echt in de smaak. Echt een doosje voor een meisje.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een prachtige creatie heb je voor je kleindochter gemaakt en mooie details heb je erbij verwerkt.Gefeliciteerd met je top drie en ook met je kleindochter.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van Harte Gefeliciteerd met je kleindochter,
    wat heb je een leuke dingen voor haar gemaakt ze is er vast erg blij mee...dat zou ik ook zijn met zo'n oma die zulke mooie dingen maakt.

    Fijn Weekend !!!

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Richtje, Gefeliciteerd met de verjaardagen en het winnen met je prachtige vlinderkaart, bij 2! uitdagingen. Geen twijfel, prachtig gemaakt. Dit doosje heb je ook supermooi gemaakt, wat zal Marieke er blij mee zijn. En het gedichtje, prachtig....Succes met challenges. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen


  8. wat een mooie creatie heb je gemaakt voor je kleindochter, super, je zult maar zo`n beppe hebben, je hebt hem keurig afgewerkt, groetjes Frosien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog van harte gefeliciteerd Richtje met je kleindochtet! Wat een mooi doosje heb je gemaakt en super leuk met het bijpassende mok tasje erbij! Ziet er super leuk uit zo bij elkaar!
    Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nog van harte gefeliciteerd Richtje met je kleindochtet! Wat een mooi doosje heb je gemaakt en super leuk met het bijpassende mok tasje erbij! Ziet er super leuk uit zo bij elkaar!
    Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ik kan alleen maar zeggen whoooow dat is mooi
    gefeliciteerd

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw Richtsje,zou je mijn beppe ook willen worden ;p LOL,géwéldig wat je voor je kleindochter hebt gemaakt,daar zal die kleine"grote"meid héél blij mee en trots op zijn. Gefeliciteerd nog met alles....lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Richtsje, allereerst van harte Gefeliciteerd met je eerste plaats in de top 3, bij 2 challenges nog wel, super mooi! Maar het was dan ook een bjoetie van een kaart. En dit is ook al weer zo schattig wat zal Marieke dit prachtig hebben gevonden allemaal! Ook nog van harte Gefeliciteerd met je kleindochter. Superdesup weer Beppe Richtsje!! Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow Richtsje dat ziet er allemaal schitterend uit, wat mooi gemaakt allemaal, super.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super geweldig mooi doosje voor je kleindochter Richtsje....helemaal te gek....daar zal die kleine meid vast wel heel blij mee zijn
    en ook nog gefeliciteerd met je eerste plaatsjes bij de challenges.. heel leuk is dat....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat een schitterend doosje. Ik denk dat je kleindochter er erg blij mee is. Wat een creativiteit. Al die losse spulletje. En nog gefeliciteerd met je moeder en kleindochter, ik blijf je beslist volgen. Je maakt zulke mooie dingen, liefs Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog Richtsje! Jij maakt ook prachtige dingen, ik ben gelijk volger geworden!
    Proficiat trouwens met je kleindochter en je gewonnen challenges.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nog gefeliciteerd met je kleindochter .
    Wauw wat een geweldig doosje heb je voor haar gemaakt .
    Ziet er echt weer prachtig uit en erg leuk om haar naam erop te doe .gefeliciteerd ook nog met je winnende kaart deze was dan ook prachtig .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dit is echt wel weer een topper hoor. Wat een geweldig leuk kado voor die jarige. Daar heeft ze vast haar oogjes op uit gekeken. Echt iets om weer mee in een top drie te belanden. Gefeliciteerd met je winnende kaarten.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat ontzettend leuk gemaakt voor je kleindochter. En wat een lieve kleurtjes voor z'n lief meisje. En het thee kopje past er ook zo mooi bij, alles helemaal in stijl.
    En jij ook gefeliciteerd met je behaalde prijzen, heel leuk voor je.

    Groetjes,
    Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Richtsje,
    super gefeliciteerd met je twee keer top drie plaatsen. en wel eerste!(toch?) Terechte winnaar hoor.
    En wat zal je kleindochter blij zijn met oma die zulke mooie spulletjes kan maken. Prachtig hoor! Echte meiden kleuren!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wow Richtje, wat leuk voor je dat je zo in de top ndrie staat en dan nog wel twee keer, geweldig voor je vrouwtje, maar je maakt prachtige creaties, dus je top drie is dik verdiend, wat een mooie kaart heb je voor Marieke gemaakt, die kan ze mooi neerzetten op haar kamertje, dan kan ze altijd aan oma denken.Gefeliciteerd hoor.
    De andere presentjes zijn ook heel mooi.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wauw wat ontzettend mooi.
    Zag dat ik nog geen volger bij je was. Ben dat nu maar meteen geworden.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo Richtsje,wat heb je mooie dingen gemaakt de laatste tijd.Zeker deze prachtige creatie voor Marieke,echt geweldig mooi.Nog gefeliciteerd hoor.
    En dan ook nog gefeliciteerd met je gewonnen toppers echt heel leuk voor je.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat ziet dit er weer gaaf uit! Prachtige kleuren en mooie versiersels! wat een super creaties!!! en heel leuk die letters!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hi Richtsje,


    Geweldig dat twee eerste prijzen hebt gewonnen, terecht verdied hoor. Ook deze creatie voor je kleindochter zal ook zeker hoge ogen,prachtig gemaakt!!!!

    Fijne zondag,

    LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Richtsje,

    Wat een prachtige creaties heb je voor je kleindochter Marieke gemaakt en ook zo'n leuk gedichtje erbij.
    En terecht dat je hebt gewonnen je maakt de meest prachtige dingen.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Helemaal toppie en je brengt deze beppe op een idee om tegen de tijd dat onze kleindochter zes wordt misschien ook zoiets te maken, want ik vind hem echt helemaal super. En wat je gedichtje betreft mijn vriendin is net weer terug naar over de dijk dus aan haar kan ik het niet vragen en ik ben nieuwsgierig van aard;)en anders moet ik manlief roepen die zou het nog wel kunnen vertalen denk ik hihihi.

    Liefs Jolanda

    ps stuur je wel ff een mailtje

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een prachtige creatie voor een klein prinsesje, heel mooi gemaakt!
    groetjes van Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Richtsje,
    wat een prachtig cadeau voor Marieke! Daar ben je wel even mee bezig geweest! Ik kijk echt mijn ogen uit! En dat je in een top 3 belandt vind ik wel logisch hoor! Maar zelf is het dan zo leuk te ontdekken als het je overkomt!
    Gefeliciteerd.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wauw wat een schitterende creatie voor je kleindochter. Ik vind het helemaal geweldig! Heel mooi gemaakt! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Richtsje,

    Ik hoor het haar al zeggen, wat een leuk doosje, bedankt... knutsel..beppe.
    Die heeft niet iedereen.....en zulke mooie meisjes kleurtjes gebruikt, helemaal geweldig.
    Ook het kleine doosje is leuk met zo'n prachtige thee beker gevuld met wat lekkers.
    Zo als je al zei, het mooie weer en de vakanties, dorpsfeest o.i.d.houdt ons nu bezig en dan zijn we wat minder aan het bloggen.
    Daarom heb ik je prachtige boekkaart gemist, heel erg mooi ziet dat er uit, met zo'n mooie vintage foto erop, daar was je moeder vast heel erg blij mee.
    Ook van hier de felicitaties voor je 1e prijzen, geweldig,dat doet een mens goed.

    Groetjes Sippie.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. wat een prachtige creatie voor je kleindochter en dit zal ze zeker erg mooi vinden.
    fijn dat je zo in de prijzen valt want dat is altijd leuk en je kan er trots op zijn hoor!
    je kaart was een echte topper.
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wauw, wauw, wauw, wat schitterend allemaal en wat een heerlijke kleuren, ik hou wel van roze ! Hier maak je iedereen blij mee maar zeker je kleindochter !

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een mooi doosje heb je voor je kleindochter gemaakt Richtsje, zal ze vast leuk vinden! Ook je andere creatie is supermooi!
    Gefeliciteerd met je gewonnen kaart, leuk!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wauwie, wat heb je een supergaaf mooi doosje voor Marieke gemaakt!!! Hier is ze natuurlijk helemaal blij mee en apetrots op haar beppe:-)
    Leuk hoor dat je kaart 2x in de top-3 staat, gefeliciteerd.
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  37. gefeliciteerd hoor met je kaart 2 maal in de top-3 heel tof voor u!
    je maakt dan ook heel mooie creaties!
    zoals dit doosje hèèl mooi!
    groetjes doris

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een schitterende creatie voor je kleindochter. Ik vind het Super Heel mooi gemaakt
    Gr. Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Richtsje, lokwinske mei dyn beppesizzer!

    Wat een schitterend cadeau, met allemaal van die leuke details! De jurkjes....en de fiets met bloemetjes in het mandje!
    Ze is vast heel erg blij met een beppe die zo mooi kan knutselen!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wart een gaaf bewaardoosje heb je gemaakt, zo leuk voor jullie kleindochter, wat is ze verwend, en wat zal ze er blij mee zijn!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  41. OOo, wat is dit leuk en wat heb je het prachtig gemaakt. Gaaf hoor. Nog van harte gefeliciteerd.
    En ook met je vlinder kaart, 2 keer in de prijzen gevallen. Ik sta er niet van te kijken. Je maakt prachten kaarten en creaties.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat ontzettend leuk, ik ben ook oma van zo'n meisjes meisje, heerlijk ze zou zo weglopen met die prachtige creaties voor jou Marieke. Gefeliciteerd met je winnende kaart , tweemaal zelfs, ja dat doet een mens goed hé.
    Lieve groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat heb je dit leuk gemaakt. Dit zal (of is al) vast in de smaak vallen bij Marieke.
    Echte meidenkleuren daar zijn ze dol op.
    dit heb je super gaaf gemaakt Richtsje.
    Fantastisch zeg, 2x gewonnen.
    Altijd leuk natuurlijk.
    Je maakt hele mooie creaties.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wel een late reactie maar ik ben wat bloggen aan het inhalen...Een geweldig kadootje voor zo'n klein jongedame!!1 De liefde van beppe straalt er aan alle kanten van af.....ik had best haar gezichtje willen zien ;-)
    liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi Richtsje

    Prachtig is dit bewaardoosje voor Marieke, nog gefeliciteerd met haar verjaardag en die van je moeder en natuurlijk met je prijzen.
    Een heel fijn weekend.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Geweldig Richtsje, heel vrolijk en superleuk gemaakt!
    groetjes Femmy

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Oooh wat is dit leuk, prachtig gemaakt en zo leuk van kleur! De mooie jurkjes maken het helemaal af!

    Liefs, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wowwww, wat een prachtige creatie heb je gemaakt. Een echt kunstwerk is het geworden. Zo mooi van kleur ook en een prachtige letters erop.

    Gefeliciteerd met het behalen van de Top 3. Is altijd leuk, om erin te komen.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Mooie cadeautjes, alles past zo mooi bij elkaar!
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat geweldig leuk voor je dat je twee maal gewonnen hebt met je kaartje, gefeliciteerd!!!!
    Wat een schitterend doosje heb je voor je kleindochter, echt een meiden doosje.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Richtsje, wat zal jouw kleindochtertje blij geweest zijn!! Wat een mooie, leuke en lieve dingen heb je voor haar gemaakt. En die mok, wat schattig. Meesterwerkjes hoor! Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een pracht van een cadeau!
    Goed gedaan Beppe!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een leuk verhaal heb je er van gemaakt Richtsje. Je moeder zo enthousiast over al die berichten. Wat leuk is dat toch. Dan 2x een prijs gewonnen. Jezelf niet onder schatten hoor...je maakt hele mooie dingen.
    Zoals dit opbergdoosje voor je kleinkind Marieke. Wat is die leuk geworden en wat een werk!! Was ze er blij mee?
    Gezellige groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hi my dearest friend:))
    Fantastic creations you did:)) Love the image, the colors combo and the yummy Cup of sweets:)
    Big hug,
    Sonia

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Richtsje... wat een heerlijk stuk heb je geschreven, ik heb het met plezier gelezen... wat een prachtige dingen heb je voor je kleinkind gemaakt... erg mooi gedaan... en gefeliciteerd met je gewonnen prijzen hoor...

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Mijn complimenten!!! Ik kan niet anders dan met deze woorden beginnen....want wat een prachtige bewaardoos voor je kleindochter!! Geweldig mooi gemaakt Richtsje! Ik was er even niet en heb even teruggekeken op je blog om maar niets van al je moois te hoeven missen. Volkomen terecht dat je prijzen hebt gewonnen hoor!
    Lieve groetjes en een fijne week, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een super leuke creatie heb je gemaakt!
    Erg mooi, en schattig, en echt alles erop en eraan!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  58. ik heb even op je blog rondgeneusd, en alles wat ik zag beviel me heel erg. dus ben ik gelijk volger geworden, bij jou kan ik nog heel wat inspiratie opdoen.

    Groetjes Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wauw, wat heb je een prachtig cadeau gemaakt!
    Ontzettend mooi met die vrolijke frisse meisjeskleuren! En wat een leuk idee met de beker.
    Ze zal er vast heel erg blij mee zijn geweest.

    Groetjes,

    Marjolein

    ps. bedankt voor je berichtje op mijn blog.Ik heb genoten van alles wat je maakt en ik kom beslist vaker even 'buurten' bij je!

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hoi Richtsje,
    Ik heb op je blog rond gesnuffeld en vind je creaties erg leuk. Ik ga je volgster worden want ik wil graag op de hoogte blijven van jou creaties. Mijn complimenten voor de kadootjes die je als beppe hebt gemaakt voor je kleindochter. Dat zal zeker bij haar in de smaak gevallen zijn erg mooi gedaan. Kom ook een keer gezellig op mijn blog kijken.
    Groetjes Ellie
    http://ellieskaarten.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...