Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

woensdag 6 februari 2013

Eindelijk weer een kaartje af...

Lieve allemaal! Wat ben ik ontroerd en warm van binnen geworden van al jullie lieve reacties!! Allemaal heel erg bedankt!! Het is voor mij altijd al genieten als de reacties op je post binnenkomen maar deze keer was toch wel heel bijzonder, ik heb er menig traantje voor weg moeten vegen...Alleen geen tranen van verdriet maar juist van ontroering...Deze lieve reacties laten me ook zien dat ik niet alleen hoef te vechten...ik moet het wel zelf doen, maar de warmte die ik van jullie krijg werkt voor mij als een warme douche...Dank je wel daarvoor!! Toch goed geweest om het op papier te zetten...

Het kaarten maken lukte me nog steeds niet goed maar vandaag kan ik jullie eindelijk een creatie laten zien waar ik een aantal dagen over heb gedaan om het voor elkaar te krijgen. De inspiratie komt van Tineke  Zij heeft een hele leuke babykaart gemaakt en nadat ik een reactie bij haar achterliet mailde ze me terug dat er ook nog een babypakje van was. En toen ging er bij mij een lichtje branden....deze mal heb ik inderdaad jaren geleden zelf gekocht...dat je dat dan toch kan vergeten....Zal wel aan mijn gaatjespan van het geheugen liggen...Maar ik ben er mee aan de slag gegaan en heb het verwerkt op een center-step kaart. En nu ga ik dan ook proberen om met twee challenges mee te doen, doe ik eigenlijk nooit maar nu moet het er dan maar een keer van komen. Beetje eng en spannend of het wel goed genoeg is, nou ja, ik heb dan in ieder geval mijn best gedaan.




Ik heb de mal van Eline baby's gebruikt en de plaatjes en verschillende randjes komen uit haar boekje. Deze heb ik er al die jaren trouw bij bewaart. Verder gebruikte ik papier uit het  blok van Romantic Nursery. . De knoopjes en knijpertjes komen uit mijn eigen bakje en het hartje bovenin is van een pons van Martha Stewart. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden....Nou, dames ik begin steeds meer op Anita te lijken en dat kan natuurlijk niet... Nog wel even Jolara en Marian welkom heten, gezellig dat jullie me ook willen volgen!!
De challenges:





22 opmerkingen:

  1. Hoi Richtsje,

    Had je berichtje van gisteren gemist, maar heb het net gelezen. Ik schrik er ook van en het kippenvel staat op mijn armen. Je geeft altijd zulke lieve reacties en we staan er niet bij stil wat de ander aan de andere kant van het beeldscherm bezig houdt. Ik wens je heel veel sterkte. Doe rustig aan en probeer veel dingen te doen waar je ontspanning in vindt.
    Je potjes zien er heel schattig uit, leuk zo op een dienbladje. En je baby kaartje is ook heel leuk. Succes met je challenges.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Richtsje, wauw dit vind ik echt een leuk geboortekaartje. Eens een keer heel wat anders dan de standaard geboortekaartjes. Wat een schattig patroontje. Goed gedaan joh. Groetjes Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Richtsje,
    Wat mooi gedaan is dit...super..toen ik het babyjurkje bij Tineke zag, ben ik ook op zoek gegaan en ..ik heb alle 3 de modellen kunnen overnemen van iemand, heb er zelfs 2 dubbel, het meisjes en het jongensmalletje en..mijn vraag is heb je die ook ?? en zo nee..wil je die hebben???

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat heb je weer mooi gedaan meid En niet bang zijn dat ze niet goed genoeg zijn als jij er tevreden over bent is dat voldoende.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi en lief kaartje Richtsje
    Super leuk dat je met deze prachtige kaart meedoet met de hobbyhome Challenge

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha Richtje, eindelijk eerst eens bij jou langs gegaan. Telkens als ik een reactie van jou zag, dacht ik: ik moet eens op haar blog kijken. Wat ben ik blij dat ik het nu wel gedaan heb. Want wat een verhaal meid! Heel erg vervelend dat je een burn-out hebt. Luister goed naar je lichaam én de arts. Elke dag iets doen wat je leuk vindt. Heel veel sterkte!
    Leuk zijn de waxinelichtje. Ik ben ook juist ermee bezig tussendoor..
    Wat een schattig babykaartje!!! Heel lief in deze kleurtjes. Leuk dat ik je de inspiratie gaf en dat je ook nog zo'n soort malletje had liggen.
    En Ans heeft ook nog de andere voor je.
    Groetjes Tineke
    ps: ik ben ook direct volger geworden bij je

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou Richtsje ik vind hem helemaal super geworden, zo lief dit. Echt een beauty. Heel goed dat je het hier van je afgeschreven hebt, doet je zo veel goeds als je al die lieve meelevende reacties leest, geeft je toch het gevoel dat je niet alleen bent ook al zal je het helemaal zelf moeten doen om er weer helemaal bovenop te komen. Dus meis doe het rustig aan en echt alleen maar doen waar je zin in hebt, geen druk en zo. Weet dat ik aan je denk. Sterkte.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schitterend kaartje ik ben er helemaal weg van ga kijken of ik hem ook nog te pakken kan krijgen.
    Liefs Ghea en ps doe alles rustig aan, zoals ze allemaal al zeggen alleen leuke dingen doen, en wanneer jij wil beloof je dat.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Groot gelijk om aan een challenge mee te doen, Richtsje. Als je twijfelt of je iets wel zou doen, dan moet je jezelf de vraag stellen "wat is het ergste dat me kan overkomen" en zie niets dus. Het is een prachtige creatie met lieve zachte kleurtjes.
    Ik wens je nog veel warmte en lieve woorden.
    Nog een fijne avond

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is een super lief kaartje Richtsje met zachte kleurtjes, mooi gemaakt .
    Lieve groetjes Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wowwww, wat heb je dat prachtig gemaakt. Mooi van kleur ook.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een hele mooie babykaart! Een leuk model en met mooie details! Super gemaakt!! Zoals gewoonlijk loop ik achter met bloggen en zodoende lees ik nu pas je bericht dat het niet zo best met je gaat. Ik hoop dat je snel weer beter in je vel zal gaan zitten en alles weer positief gaat inzien. Het is niet niets wat je overkomt. Doe rustig aan en probeer te genieten van alle kleine dingen. Sterkte!! Heel veel liefs Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hij is heel mooi geworden.
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een lief mooi kaartje
    heel lief van kleur
    doe lekker rustig aan en niets doen wat je niet leuk vind geniet van het leven het duurt maar even

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat superleuk dat de oude mallen hierbij nog zo van pas komen.
    Moet vaker gebeuren.
    Leuk dat je meedoet met onze challenge.

    Gr. Anita
    MDblog

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een lieve babykaart Richtje en leuk dat je meedoet met de challenge bij MD.

    Gr.Thea
    DT Challengeblog MD

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat een super leuke babykaart is dit en de mallen vind ik erg leuk.
    groetjes van An

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat heb je een heerlijk geboortekaartje gemaakt!!!
    Echt een plaatje heerlijk zoet precies goed ..

    Fijn dat je meedoet met de challenge op het hobbyhome-hobbyartikelen blog.

    Lieve groetjes hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een super leuke kaart Richtsje, ik heb deze mallen ook nog liggen, zal ze ook weer eens gebruiken. bedankt voor het meedoen aan de challenge.

    Groetjes Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooie kaart Richtsje , inderdaad ook een oude mal van Eline,maar ze blijven leuk!!!

    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een ontzettend mooi en lief kaartje.
    Fijn dat je meedoet.

    Mieke, MD Challenge blog

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...