Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

dinsdag 20 november 2012

Twee verschillende kaarten...

Lieve bloggers, het was de afgelopen week weer een fantastisch feest om op mijn blog te kijken, veel nieuwe volgers erbij! Dat is toch superleuk en dan ook nog allerlei leuke en lieve reactie's op mijn kaartjes, wat wil een mens nog meer... Welkom Gea, Marrie, Rachel, Riet, Jannie, Marja, Marjon en Nellie!
 
Ik was een paar dagen vrij en natuurlijk ben ik dan aan de freubel. Maar mijn kaartjes voor de verkoop waren allemaal al weer weg en dan ben ik zo af en toe net zo'n kaartenfabriekje... Maar goed, er is steeds vraag naar de kaarten en ik vind het ook niet leuk om al die lieve mensen teleur te stellen dus dan maar even doorbijten!  Maar al weer genoeg gepraat, hier komen twee verschillende kaarten die ik maakte met de prachtige mallen van Noor Design De ene vind ik zelf iets van vintage hebben en de andere is gewoon wel leuk!
 

Het papier komt van de vintage blokjes van Joy en zoals gezegd de mallen van Noor Design. Meestal werk ik met de mallen van Marianne Design maar deze zijn ook supergaaf. Een beetje van mezelf en een beetje van Joy en dan zet je dit op tafel...
 
 
En dan freubel je het met een ander soort plaatje en papier en dan krijg je dit.
Nu ga ik weer verder, lieve allemaal nog een fijne dag en tot blogs!
 
 
 
 

7 opmerkingen:

  1. Hoi Richtsje,
    ..2 supermooie kaarten, helemaal anders en allebei..WOW..de lila vind ik erg mooi en de andere is inderdaad meer Vintage en de kleuren zijn prachtig..mijn complimenten...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het helemaal met Ans eens.
    Prachtig!!

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Richtsje,

    Wt heb jij twee fantastische kaarten gemaakt.
    Geweldig :)

    Groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaarten Richtsje. Heel mooi gemaakt. De mallen zijn inderdaad prachtig. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaarten heb je gemaakt.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie chique kaarten heb je gemaakt! Leuk dat je zoveel verkoopt, zo blijf je wel bezig en het kaarten maken heeft een doel en levert je nog wat op!! Je hebt ook prachtige mallen gebruikt!
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...