Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

dinsdag 13 november 2012

Candy Nicole

Een superkanjer bij Nicole!!
 
Al diverse malen zag ik de candy van Nicole voorbij komen en natuurlijk wil ik ook een kansje wagen net zoals velen met mij! Vind jij het ook leuk? Neem dan even een kijkje bij Nicole
 
En hier istie dan....
Supergaaf toch?!
 
 
 
 

1 opmerking:

  1. Het is inderdaad een supercandy Richtsje, wie weet ben jij straks wel de gelukkige eigenares! Het is je van harte gegund! Bedankt voor de uitleg van het roezeltje. Ik noem dat altijd ruches maar aangezien roezeltje veel leuker klinkt, hou ik er dat voortaan in!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...