Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zaterdag 21 april 2012

Eerste challenge!!

Eindelijk de moed gevonden om een keer mee te doen aan een challenge van Marianne Design. Nu maar hopen dat ik het allemaal goed ga doen, spannend maar tegelijk ook leuk om eens voor zoiets een kaartje te maken. De opdracht is om een lentekaart te ontwerpen en hier istie dan...


De gebruikte materialen zijn van Marianne Design de creatables LR0204, LR0205, LR0206. Verder een vrolijk lenteplaatje van Yvonne's Creation en volgens mij is het papier  tevens uit die collectie met de naam Springtime.

Lente

2 opmerkingen:

 1. Hallo Richtje

  Je hebt een prachtige kaart gemaakt maar helaas moet ik je toch teleurstellen. Voor de challenge bij MD blog moet je gebruik maken van een stempel of 3D afbeelding om mee te kunnen doen. Je hebt wel veel materialen van MD gebruikt maar voldoet niet aan de regels. Lees ze nog maar eens goed in de sidebar.
  Je kaartje zal uit de challenge worden verwijderd helaas.

  Gr. Anita
  Challengeblog MD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik zie het al, het plaatje had ook van Marianne Design gemoeten, maar niet getreurd ik probeer gewoon wat anders of een volgende keer. Zo leer ik hier weer van.

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...