Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

dinsdag 22 september 2015

Langzamerhand weer inspiratie.....

Lange tijd geleden dat ik in blogland en dus bij jullie allemaal langs ben geweest. Dit alles lag niet aan niet aan jullie maar geheel aan mezelf. Totaal geen inspiratie en daar zal de zomerperiode ook wel mee te maken hebben. Ook merk ik dat de combinatie werken, creatief zijn en de tijd voor allerlei andere zaken en dus ook bloggen steeds moeizamer wordt. Dat vraagt keuze's en die zullen van tijd tot tijd anders zijn.

Nu ben ik langzamerhand de inspiratie voor de hobby van creatief zijn weer aan het terug vinden en dat vind ik vooral erg plezierig! Veel van mijn blogvolgers zijn ook op FB en daar viel al te lezen dat ik door Marian van Hobbycompleet "de Duif" gevraagd ben om mee te werken aan de activiteiten die ze organiseert rond haar 15- jarig bestaan. Daarover later meer omdat ik daar nog niet teveel over kwijt kan.

Vandaag ben ik vooral trots dat ik jullie iets kan laten zien wat ik voor onze Froukje maakte die vandaag haar 35ste verjaardag viert. Ze heeft het vanochtend gekregen en ze is er blij mee. Ze houdt heel veel van tuinieren en de sfeer daarbij. Dat heb ik geprobeerd in dit "tuinhuisje" weer te geven door de vier seizoenen uit te beelden. Toen hield ik nog een vakje over en dat werd het "schuurtje" waarin het tuingereedschap een plekje vond. Deze en andere accessoires kocht ik bij de webshop van  Allerlei leuks  Het zou een oneindig lang blogbericht worden om alles te benoemen wat ik erin gebruikt heb maar mocht je vragen hebben, mail me gerust!

Mei leafde makke.....

Tuinhuisje
Winter
Voorjaar
Haar favoriet, de Zomer
Herfst,
Schuurtje

Rest me nu nog jullie een fijne dag te wensen en ik ga proberen om ook weer tijd te vinden om jullie blogs te bezoeken. Mocht jij nu nog tijd en zin hebben om hier een reactie achter te laten dan weet je dat ik dit altijd met het grootste plezier en veel waardering lees!

Liefs en groetjes Richtje

19 opmerkingen:

  1. Wat een gaaf tuinhuisje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, Richtsje je hebt er weer iets heel moois van gemaakt.
    Prachtig!!

    Lieve groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En daar is Richtsje eindelijk weer, en hoe.......... mijn mond valt open van verbazing. Wat heb je dit prachtig gemaakt zeg, zo mooi met al die miniatuurtjes en die zelfgemaakte spulletjes erbij. Ik blijf er naar kijken zo prachtig vind ik het. Richtsje..... een dikke vette 10 !!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een schitterend bewerkt kastje heb je gemaakt Richtsje
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk dat je weer je blogje gevonden heb Richtje....ik heb je wel gemist hoor...en je komt wel met een schitterende creatie ...Ik heb er met bewondering naar gekeken...wat een prachtige accentjes allemaal....zoooooo mooi gedaan....GEWELDIG...en hopelijk heb jej e inispiratie wer een beetje terug...Ik kijk al uit naar je volgende creatie

    Lieve groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh Richtje wat geweldig. Niet meer zo lang wachten want je maakt zulke mooie dingen. Groetjes Marja

      Verwijderen
  6. Wat een schitterende creatie, Richtje....je kunt zien dat dit met liefde is gemaakt!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Richtsje,

    Wat een leuk huisje heb je gemaakt zeg en wat een leuke details allemaal.
    En wat leuk dat je weer eens in blogland bent ook ik ben maar weinig in het blogland druk met van alles.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zag hem al op facebook voorbijkomen en meldde dat ik het prachtig vond.
    Blij weer je te horen in blogland. Maar die zijn er meer. Ik heb nu vanaf 2010 een blog. Deze omdat er veel kaarten op komen al vanaf 2013. Ik ben er blij mee, maar mijn situatie is zo anders.
    Al jullie activiteiten en werkzaamheden, zal ik moeten ontberen. Dat wordt voor me gedaan. Dus tijd genoeg voor de karten en het bloggen.
    Gelukkig geniet ik ervan.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Op Facebook zag ik het al voorbij komen waar ik op reageerde. Maar nu ook ff hier.
    Allereerst van harte gefeliciteerd met Froukje. Wat heb je haar verwend met een schitterend tuinhuisje!!! Zo leuk hoe je de jaargetijden erin hebt verwerkt.
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ben er helemaal weg van, prachtig gemaakt!


    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Had het al op FB gezien, maar hier nog iets beter kijken naar wat je gemaakt hebt! Een prachtig werkstuk, schitterende details!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Allereerst van harte met je dochter.
    Een prachtig tuinhuisje heb je voor haar gemaakt zeg.
    Leuk idee om de jaargetijden erin te verwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat schattig Richtsje, gefeliciteerd met je dochter, wat zal ze er blij mee zijn.
    Je ziet het je volgers vergeten je niet en komen je vanzelf weer opzoeken.
    Fijn dat de zin in je hobby weer terug komt.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Richtje. Gefeliciteerd met je dochter wat een leuk huisje heb je gemaakt. Prachtige details.. Je moet doen wat je leuk vind en waar je tijd voor hebt. Soms is het lastig alles te combineren! Pas goed op jezelf. .fijn dat je dit aan ons hebt laten zien. Ik hou je in de gaten met de Duif. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een schitterende creatie. Ik raak er niet op uitgekeken. Zo mooi. leuk dat je dit voor je dochter hebt gemaakt en nog gefeliciteerd met haar verjaardag!
    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben hier helemaal weg van!! Super mooi gemaakt, wat zal je dochter hier blij mee zijn. Een kunstwerk!! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Richtje, wat leuk dat je weer even in Blogland bent! Allereerst nog van harte Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter en wat is ze verwend met het mooie tuinhuisje, waar van alles in te ontdekken is! Heel gaaf gedaan, met al die mini spulletjes!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Richtje
    Allereerst gefeliciteerd met je dochter en wat heb je voor haar een geweldig mooi huisje gemaakt.....je blijft ernaar kijken. Fijn om je hier weer te zien in blogland.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...