Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zondag 1 maart 2015

Verjaardag van onze oudste dochter Gonny, alweer 37 jaar!

Lieve allemaal, daar ben ik weer....nee, niet te druk, maar gewoon de GRIEP, en wat voor één! Als je bijna nooit de griep krijgt, alleen wat van die randverschijnselen dan mept deze griep je wel even tegen de vlakte moet ik zeggen! Maar ik ben er weer en nu wil ik jullie eerst maar even verrassen met één van de twee cadeautjes die ik voor onze oudste dochter maakte. Het idee en dus ook alle complimenten voor het bedenken ervan, komen voor rekening van Elly van 't Scrap Ateljeetje. Ik wil absoluut niet met andermans veren pronken!! Natuurlijk heb ik mijn eigen draai eraan gegeven en is het wel mijn boekje geworden maar ik heb me laten inspireren door haar! De nieuwe Noormal staat ook bij mij centraal en het staat inmiddels heerlijk te pronken bij haar op de kast en ze is er maar wat blij mee!! Momenteel zijn de tekstborden in heel Nederland erg in trek en in Friesland zie je dan al gauw de varianten in het Fries daarop en die komen in dit boekje speels terug. Samen met de grappige en lieve vintage plaatjes van Syta van Gelderen heb ik geprobeerd er een boekje van te maken wat bij onze Gonny past....Natuurlijk kun je er dan niet omheen dat er nogal veel foto's bij horen dus geniet ervan zou ik zeggen, dat heb ik in ieder geval wel gedaan bij het maken. Zelfs nu er toch wel tijdsdruk op kwam want zoals ik al schreef dit is één van de twee....de andere bewaar ik voor een volgende keer!
De teksten zijn niet zo moeilijk denk ik....
....als je ze niet snapt, mail je maar....
.....genieten hoor....
Een beetje romantiek mag niet ontbreken....
...dus dan hoort deze er zeker bij...
en tot slot....
Het papier wat ik gebruikte is van Pion en dan uit de serie van My Beloved Daughter! Hoe kan het ook anders....verder gebruikte ik veel materialen uit mijn eigen voorraad kant, parels, bloemen etc. 
De mallen en het mdf boekje zijn verkrijgbaar bij

Iedereen weer bedankt voor de lieve reacties die de vorige keer geplaatst werden! Daar wordt ik altijd zo blij en warm van binnen van, heerlijk nagenieten noem ik dat! En weer nieuwe volgsters erbij, welkom, Irma en Suzanne! Wordt het alleen maar gezelliger van! 
Mocht je nu na al dat geklets van mij nog zin en tijd hebben om ook nu weer een reactie achter te laten dan is dat heel fijn!  Zelf ga ik zo een blogronde maken en wens ik iedereen een fijne week!!
Liefs Richtje

Met deze creatie ga ik meedoen bij 
KIC (Bingo Bruin-Stans- Parels)

42 opmerkingen:

  1. Wat heb je een prachtig boekje gemaakt Richtsje! En juist een eer dat je door m'n boekje geïnspireerd raakte! Op deze manier is het geen enkel probleem om iets van elkaar te lenen, ik heb het (helaas) ook weleens anders meegemaakt!
    Wat een bof dat jouw dochter zo'n geweldige creatieve moeder heeft! (en de teksten... hmmm... het grootste gedeelte snapte ik wel... denk ik, haha!)
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Richtsje.Allereerst gefeliciteerd met je dochters verjaardag. Wat een creatie... Wat heb je er weer wat van gemaakt Supermooi en al die Fries teksten leuk hoor! Heel persoonlijk en die romantische stijl schitterend. Zij zal ook wel blij met dit mooie cadeau zijn. Nog veel beterschap. Die griep duurt lang...... Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Richtsje,
    ik zit hier weer te genieten. Wat een prachtig cadeau voor je dochter. Mooie plaatjes, prachtige aankleding en waardevolle teksten! Ik ben ook even bij Elly wezen kijken. Je kunt zien dat je door haar geïnspireerd bent. Maar jij hebt er wel je eigen creatie van gemaakt.
    Echt super!
    Het was gezellig alles weer te lezen en te bekijken!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je dochters 37 ste verjaardag. Ja de tijd gaat door. Het is wel een prachtig cadeau zo geworden. Petje af.
    En wat de griep betreft? Schop hem de deur uit en ik hoop, adt die niet meer terugkomt.
    Het allerbeste meis. gr leny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Richtje, wat een prachtig album heb je voor je dochter gemaakt. Wat een mooie details. Petje af!
    De teksten gaan er niet helemaal in maar dat hoeft ook niet. Ze zijn voor je dochter. Ik hoop dat je weer helemaal opgeknapt bent. Het is een rotgriep.
    Lieve groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een prachtige boekje heb je voor haar gemaakt Richtsje en nog gefeliciteerd.
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hiel moai Richtsje Moast net wer sa Eamelje hjer.Hi Hi Bliid dast wer opknapt bist.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Richtsje,wat een prachtig boekje is het geworden zeg....super mooi gedaan, complimenten

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Richtsje...
    Mijn mond valt open van verbazing.....er is maar een woord voor SCHITTEREND!!!!
    Wat een geweldig mooi albumpje heb je voor je dochter gemaakt...alles past allemaal zo mooi bij elkaar het prachtige papier de super leuke foto's en dan die friese teksten erbij...Daar zal je dochter vast wel heel blij mee geweest zijn...
    Ook nog gefeliciteerd met haar verjaardag....
    En heel vervlend dat je geveld was door de griep...een voorspoedig verder herstel voor je hé....

    lieve groetjes
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterend!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je meedoet aan onze challenge.
      Dank voor je inzending.

      Creatieve groetjes, Gaby DT KIC

      Verwijderen
  11. Wat een prachtig "kostbaar" boekje heb je voor je dochter gemaakt (nog van harte gefeliciteerd met haar verjaardag), ze zal dit vast koesteren. Mooi papier heb je gebruikt Richtsje...Beterschap nog met de griep...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. OOOOOOOOOOOh Richtsje wat is dit schitterend!!! Ik heb alles aandachtig bekeken en waarachtig bijna alle teksten begrepen.............mooi zo in het Fries en de plaatjes en details zijn zooooooooooo mooi. Jouw grote jarige meisje zal dit pronkje koesteren!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een werk heb je hieraan gehad Richtsje,
    ik ben er helemaal weg van...geweldig mooi gemaakt.
    Wat zal je dochter hier blij mee zijn.

    Beterschap
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat schitterend Richtsje en dan ook nog de mooie teksten erbij de liefde waarmee je dit gemaakt hebt straalt ervan af.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ooooooooo wat prachtig, wat mooi! Wat een mooi album heb je gemaakt, super! En dan die Friese teksten.....mooi hoor! O, ja gefeliciteerd met je dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ze blijven jammer genoeg niet klein. Er wat wat heb je haar een prachtig kado gegeven. Echt een herinnering voor later.

    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw!!....wat een kunstwerk zeg...schitterend, wat zal je dochter hier trots op zijn. Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter.

    Groetjes Leni

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een prachtig boekwerkje is het geworden, met heerlijke lieve teksten. Schitterend gewoon.
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ja Richtsje...als je die griep te pakken hebt...hakt ie er aardig in en duurt het herstel behoorlijk lang! maar gelukkig ben je er weer! En ja die Elly kan er wat van hè, ik heb bij haar al een paar keer een workshop gedaan, wat een feestje is dat! En je hebt zeker je eigen draai aan het prachtige album gegeven en wat een prachtig kado voor je dochter! Zo persoonlijk en geweldig de friese teksten...een topper! dank je voor het genieten op je blog!
    liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Prachtige boekwerk.Mooi kleuren combinatie. Alles past weer perfect bij elkaar.Je dochter zal er wel heel blij mee geweest zijn ook met al die mooie persoonlijke teksten.Nog gefeliciteerd.
    Fijne dag
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. In één woord schitterend Richtsje wat heb je dat prachitg gemaakt, alles past prachtig bij elkaar, Alsnog gefeliciteerd, grappig mijn dochter is ook 37 geworden afgelopen maand!


    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauwie wat een geweldige creatie. Wat een kunstwerk is dit geworden. Helemaal top. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Een super mooie boekje!! Ik ben er helemaal weg van, heel romantisch en wat een mooie mallen heb je ook gebruikt. Super! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Jeetje Richtsje, wat een werk maar met een schitterend resultaat Prachtig. Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Is al een hele leeftijd. Onze oudste word in mei ook al 35, en dan denk ik .... de tijd tikt door, ook voor ons.
    Geniet toch maar van de jaren hoor!!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gezellig dat je met deze prachtige creatie met onze bingochallenge meedoet.
      Nogmaals xx Wilma DT KIC

      Verwijderen
  25. Hoi Richtje,

    Wat fijn dat je weer beter bent....ik geloof dat zo ongeveer heel Nederland gevloerd is geweest!
    Wat een prachtig werkstukje hebt je gemaakt! Wauw!
    Met dit papier en die prachtige plaatjes....dat zal zeker staan pronken en met veel liefde gemaakt en ontvangen zijn!
    Top gedaan!
    Fijne dag!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Richtsje,
    Wat heb je een ontzettend mooi boekje gemaakt voor je dochter erg sfeervol geheel en zo mooi afgewerkt met allerlei details. Mijn complimenten voor dit schitterende speciaal voor jou dochter gemaakte boekje.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. wat heb je er een prachtig boekje van gemaakt, Richtsje.
    Zo mooi hoe je alles hebt verwerkt.
    Kan me voorstellen dat hij op de kast staat te pronken!!

    Lieve groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een mooi boekje heb je gemaakt voor je dochter.
    Alles past heel mooi bij elkaar. Heel mooi afgewerkt ook.
    Groetjes,Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  29. prachtig het boekje!
    een echt juweeltje hoor!
    groetjes doris

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, Richtsje :-). En wat een supermooie creatie heb je voor haar gemaakt. Wat is alles mooi op elkaar afgestemd. Prachtig!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat balen dat ook jij de griep op bezoek kreeg. Het is een hardnekkige griep. Fijn dat je weer opgeknapt bent.
    Gefeliciteerd met Gonny! Wat heb je haar verrast met een schitterende creatie! Zo mooi gemaakt en met liefde! Erg leuk met de Friese teksten erbij.
    Liefs Tineke
    ps: steeds wil ik je mailen maar het komt er niet van. Ik heb dit jaar al zoveel opdrachten voor MD gehad. En ook nu ligt er 1 te wachten voor 5 kaarten... Morgen ook nog een dagje extra oppassen omdat er zieken zijn op het werk van Jacqueline. Hoop dat er eens een rustige tijd komt. Dan ben je echt de 1e!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Gefeliciteerd met je dochter. Wat heb je haar verwent met deze prachtige creatie, geen wonder dat hij staat te pronken bij haar op de kast. Wie zou daar nu niet blij mee zijn. Fijn dat je weer opgeknapt bent van de griep.

    Liefs, Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wauw, wat is dit mooi geworden zeg, daar zal je dochter zeker erg blij mee zijn. Nog van Harte Gefeliciteerd met haar verjaardag.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Richtsje,

    Allereerst nog gefeliciteerd met je dochter en fijn dat je weer opgeknapt bent. Tja die griep heeft heel wat mensen gevloerd gelukkig is hij mij tot nu toe voorbij gegaan. Althans de "gewone griep";);)

    Ik zit nu te genieten van je prachtige kunstwerk want zo kun je dit wel noemen. Bjusterbaarlik wat moai!!

    Denk dat dit wel een ere plaatsje bij je dochter heeft gekregen.

    leafs Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  35. hoi Richtsje
    wat een prachtig creatie is dit, en helemaal mijn stijl ha,ha maar deze heeft een heel mooi plekje gekregen en dat verdiend het ook.
    super mooie details en kleuren en natuurlijk nog van harte gefeliciteerd, alhoewel ik 5 dagen te laat ben, maar ik zit niet veel op blogger door gezondheids problemen en een frozen shoulder.
    maar fijn te horen dat jullie een leuke verjaardag hebben gehad .
    ik ben ook druk voor de tijdschriften, wlvc en AnMa Creatief!.
    fijne week en liefs van Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  36. wow super!! Gezellig dat je meedoet met de challenge bij KIC. succes!!!
    groetjes Ine
    http://creaine-challenges.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ziet er schitterend uit Richtsje. Nog gefeliciteerd met je dochter.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat n werk! Heel erg mooi gemaakt en bedankt voor het meedoen aan de challenge van KIC

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Het is inderdaad een hele nare griep die er heerst, fijn dat je weer opgeknapt bent. Alsnog van harte gefeliciteerd met je dochter. Wat een geweldig mooi albumpje heb je gemaakt voor haar. Je mag best een beetje met andermans veren pronken hoor ...

    Groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een prachtig album heb je gemaakt. Mooie zachte kleuren.

    Groetjes Jane

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...