Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zondag 1 februari 2015

Verjaardagskaart....

Soms kun je versteld staan van jezelf, het lukt me om te bloggen en zelfs om mijn eerste verjaardagskaarten van dit jaar ook op tijd op de bus te krijgen....als het dit jaar zo blijft gaan komt het vast goed mij en de wereld om me heen! Inmiddels weet ik dat ze hem heeft ontvangen en mooi vond dus kan ik hem ook aan jullie laten zien! Ik schreef bij Ans al dat zij met haar kaart deze week een grote glimlach op mijn gezicht toverde....wie deze kaart gezien heeft snapt nu waarom denk ik....
Zelf haalde ik het idee voor deze kaart vorig jaar bij Ineke vandaan. Ze heeft er de maten bij staan en verder geef ik er dan mijn eigen draai aan. Met uiteindelijk dit als resultaat!
Inmiddels kan ik rustig zeggen dat de mooie langwerpige mal 6002-0356 van Noor mijn voorkeur heeft hoor! En dan samen met de rand 6002-0357 en hoekjes blijft alles ook in dezelfde sfeer. Verder gebruikte ik het schitterende papier uit het Shabby Shic papierblok van Noor. Het plaatje komt van Hobbyvoordelig uit Delft. Op de voorkant een bloem uit de oudere collectie van Joy net zoals de blaadjes en kant uit mijn voorraad. Bij Friese vrienden en kennissen gebruik ik het liefst de teksten in het fries dus maak is deze op de pc. 



Inmiddels heb ik alweer twee cadeautjes klaar en als ik tijd krijg,  morgen of overmorgen, zal ik ze even plaatsen. Nu snel verder met babykaarten dan kunnen die ook weer op de bus! Wie weet tot gauw! Allemaal een fijne dag nog! Hoop niet dat we de hele week gekwakkel met het weer krijgen maar voor de schaatsliefhebber zou natuurijs nog wel even fijn zijn.....we wachten het af!
Mocht je tijd en zin hebben om nog even te schrijven wat je van mijn gefreubel vind dan weet je dat ik dat heel erg leuk vind....

Liefs Richtje

27 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige, fleurige kaart Richtsje en bedankt voor de link naar Ineke.....ik had al een link gekregen maar helaas in het Russisch en dan bak ik er dus echt helemaal niks van whahhaaaa!! Even uitvogelen hoe het moet daar ben ik ook niet goed in maar nu kan ik me er ook eens aan wagen.

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Richtsje,
    Wat een gave kaart heb je gemaakt! Mooie afbeelding en heerlijke kleuren.
    Lieve groet, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zag hem al op Facebook voorbij komen Richtje. Wat vind ik hem prachtige. Die kleuren ook zo warm. Ik kan me voorstellen dat ze daar een hele grote glimlach van kreeg. Wat top dat alles zo lekker loopt bij jou. Daar ben ik blij om. Een goede start van het jaar. Ben benieuwd naar je geboortekaartjes. Dan knap ik er ook eens een beetje fries tegen aan....Oant gau!
    Leafs Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed te lezen dat alles lekker loopt bij je, Richtsje.
    Je kaart is inderdaad prachtig !!!!
    Daar moet je wel bij glimlachen als je hem ontvangt.
    Ben erg benieuwd naar de babykaarten.

    Lieve groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Richtje....
    Wooow jij ook zo'n prachtig kaartje gemaakt...heel mooi is deze .....en prachtige stansjes allemaal en dan in die prachtige kleurtjes een genot om naar te kijken....
    Ik ben blij dat je weer een beetje opgeknapt ben...en weer fijn aan de freubel ben...
    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is weer een prachtige kaart en de tekst spreek ik niet zo uit als jullie (nog) maar begrijp inmiddels wel wat er staat en dat is toch het belangrijkste. :)

    Groetjes en leafs fan Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super mooie kaart en je hebt de mallen prachtig verwerkt, samen met het papier een topper!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een schitterende kaart in mooie, vrolijke kleuren en een heel leuk model! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Richtsje. Wat een prachtige vrolijke kaart. En wat mooi met de teksten in het Fries! Weer superleuk gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, wat een mooi en vrolijke kaart is dit en en erg leuk model!


    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauwww Richtsje wat een schitterende kaart. Prachtige kleuren mooie stansen, mooi plaatje en een heel mooi model!!!! een topper!!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Richtsje,
    hetzelfde model en een totaal andere kaart, mooi en fleurig en inderdaad deze mal is er het allermooiste voor,
    leuk de Friese teksten, als ik het hardop zeg, dan weet ik wat er staat..Heel mooi gemaakt!
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een heerlijk fleurige kaart in een inmiddels wat bekender model en ik blijf het schitterend vinden. Heel mooi gecombineerd allemaal.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat is dit weer schitterend Richtsje. Mooie heldere kleuren en dit modelletje kaart is schitterend. Ik ga even naar Ineke om hem op te slaan in mijn favorieten want dit wil ik zeker ook eens gaan proberen.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw schitterend kaartje, mooie diepe kleuren heb je gebruikt. Dit kaartje staat ook op mijn favorieten om eens te maken. Fijne dag!
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hij is echt heel mooi geworden! Een pronkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kaart Richtsje
    een prachtig modelletje

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een schitterende bloemenkaart Richtje! Ik heb het model ook opgeslagen van Ineke maar helaas nog steeds niet gemaakt.
    Leuk ook met de Friese teksten!
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Erg gaaf gedaan! Mooi modelletje en die kleuren vind ik enig! Het laat zich prachtig combineren de stansen zijn zeker erg sierlijk op je kaart!
    Tof dat je weer wat tijd hebt weten te vinden om zo'n prachtige creatie te maken!
    Fijne avond!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  20. wat een prachtig kaartje weer. Fijn dat je weer tijd hebt om te bloggen/freubelen.
    Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtige, stijlvolle kaart Richtje! Alles past heel mooi bij elkaar en wat een leuk modelkaart... Ik ben benieuwd wat je nog meer in petto hebt voor ons...

    Knutselgroet Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw Richtsje wat een mooie kaart weer .Alles past zo prachtig bij elkaar ,heel leuk gedaan .
    Fijne dag'
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Inmiddels zijn we een week verder en gelukkig heb je, je kadootjes nog niet gepost, hihi anders had ik deze kaart gemist Richtsje! Ik loop schandalig op achter, een mens kan het soms druk hebben hè!!!
    Je kaart is weer heel stijlvol en persoonlijk geworden door de mooi friesche tekst. Ik ben ook heel blij voor je dat het allemaal op "rolletjes" loopt, en dat je ervan geniet!!!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Richtsje,

    Ik ben volger geworden want ik vind dat je schitterende kaarten maakt.
    Deze kaart vind ik echt geweldig leuk, vooral de kleuren.

    Groetjes, Suzanne
    http://stampinsuzanne.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...