Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zondag 4 mei 2014

Verjaardagskaart voor een lieve collega....

Hallo, alle blogdinnen en bezoekers van dit blog! Allereerst wil ik jullie weer bedanken voor de lieve reacties die zijn achtergelaten bij mijn laatste bericht! Ze worden hier zeer gewaardeerd en ze toveren altijd een glimlach op mijn gezicht. En dit laatste is het allerbelangrijkste toch? Het waren hier weer niet zulke leuke weken want er is opnieuw een stom plekje gevonden en dit bleek wederom een kleine tumor te zijn met dezelfde kwaadaardige eigenschappen als die van een half jaar geleden. Ook deze moet weer weg gesneden worden en jullie zullen wel begrijpen dat dit een hele impact heeft op mezelf maar zeker ook bij mijn lieve dierbaren. Het is niet anders en wat moet dat moet en dan maar weer opnieuw hopen dat het snel genoeg ontdekt is en geen uitzaaiingen heeft. De tijd zal het leren.... Op 15 mei staat de ingreep geplaatst en indien er eerder een mogelijkheid is dan wordt dat uiteraard gedaan. Zo is er wel weer genoeg gezegd over mezelf en schakel ik snel over naar de leuke kaart die ik maakte voor mijn collega. Zij werd gisteren 60 jaar, ze heeft hem al ontvangen en was er helemaal blij mee! Missie geslaagd dus!

Mijn wens en de felicitaties staan op de achterkant, niet denken dat het een blanco kaart is....
De geweldige mal die ik gebruikte komt bij Marian vandaan en is van Elizabeth Crafts. Zo leuk om mee te werken. Het plaatje komt bij Janet vandaan. Ze is voorlopig door negatieve ervaringen gestopt maar ik vind het wel zo netjes om haar naam hier te noemen..... Verder papier uit mijn eigen voorraad en van een blok van de Action. De overige mallen zijn van diverse komaf, mocht je daar nog vragen over hebben mail het dan gerust!

Altijd moeilijk om deze modellen goed op de foto te krijgen maar ik hoop dat jullie zo een indruk hebben hoe het er zo'n beetje uitziet.
Natuurlijk ben ik weer nieuwsgierig wat jullie ervan vinden, dus mocht je tijd en zin hebben om een reactie achter te laten dan weet je dat ze hier met heel veel plezier gelezen worden!

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Hobbyhome waar ze graag bloemen op de creatie zien.

Voor iedereen nog een fijne dag!
Liefs Richtsje

35 opmerkingen:

  1. Je prachtige kaart staat prima op de foto Richtsje! Akelig dat er weer een plekje bij je is gevonden, heel veel sterkte en duimen dat ze er weer op tijd bij zijn!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O Richtsje toch, wat een naar nieuws weer, dat wordt je niet vrolijk van en heeft weer een hele impact op jou en je dierbaren. Ik zal voor je duimen dat alles goed gaat komen en probeer vooral positief te blijven. Je kaart is een plaatje, wat heb je dit fantastisch gemaakt met die mooie mal. Heel veel sterkte, Fijne zondag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog eventjes Richtje, je schreef op mijn blog dat het griezelen wel meevalt. Ik was er helemaal vergeten bij te zeggen dat een hark in het dorp waar ik geboren ben in het dialect een hark ook wel een "griezel" werd genoemd, ik heb het er nu bijstaan haha.
    Fijne zondag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig kaartje Richtsje
    heel veel sterkte toegewenst
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een prachtige kaart.
    Ga voor je duimen dat je goeie uitslag krijgt. Heel veel sterkte.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kaart is prachtig Richtje! Heel veel moois op te zien.
    Gatver wat balen is dat zeg! Hopelijk komt het weer helemaal goed, daar gaan we wel vanuit! veel sterkte!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig mooi kaart weer Richtsje. Leuk modelletje ook in mooie kleuren. Ik wens je weer veel sterkte toe voor de toekomende tijd. Ook voor je familieleden natuurlijk. groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vind hem helemaal geweldig en apart. Toppie gedaan Richtsje

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jeetje Richtje wat een naar bericht, ik ga voor je duimen dat het niet uitgezaaid is, heel veel sterkte de 15e, wat een spannende tijd weer, weet dat ik aan je denk. De kaart voor je collega is helemaal geweldig, wat een pracht.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat vervelend nieuws Richtsje het is tehopen dat het bij dit blijft heel veel succes ermee en sterkte.

    Je kaart is prachtig en heel erg mooi gemaakt.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een schitterende kaart voor je collega!
    Maar wat een naar bericht, Richtje....laten we positief blijven en hopen dat je er weer snel genoeg bij bent en dat ze alles goed weg kunnen halen...kan me voorstellen dat het weer een heel spannende tijd voor jullie wordt....ik verwacht zelf ook rond die tijd opgenomen te worden om de helft van mijn schildklier te laten verwijderen...helaas ook geen prettige operatie...maar wat je zegt: wat moet, dat moet!
    Heel veel sterkte gewenst en ik zal aan je denken!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat naar om dat te horen.Ik wens je veel sterkte de komende tijd.
    je kaart is trouwens prachtig.
    groetjes marja

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor je collega, daar zal ze blij mee zijn, ik wens je alle sterkte en zal voor je duimen voor een goed uitkomst! Leuk dat je meedoet met de challenge bij Hobbyhome!
    Groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Richtsje,
    Wat een naar bericht heb je weer gehad, niet leuk dat het nu weer op een andere plek zit, ik hoop dat je snel geholpen kunt worden en dat ze alles weg kunnen halen..wens jou en Jan heel veel sterkte..
    De kaart voor je collega is een plaatje, heel mooi model en weer super afgewerkt..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super leuke kaart heb je gemaakt voor je collega Richtsje...het blijft een hele leuke mal en je hebt er prachtige dingen op verwerkt!
    En het zit je wel tegen Richtsje, weer een plekje gevonden, wat zal je er onzeker van worden, iedere keer als je iets zie denk je het ergste volgens mij! Ik wens je weer heel veel sterkte de aankomende tijd veel meer kan ik niet doen...ik duim voor een goede afloop!!
    liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Richtje. Wat vervelen d dat je eer een plekje hebt. Hopelijk valt het mee! Jammer! Ik kan me voorstellen dat het voor jullie allemaal weer heel naar is. Veel sterkte hoor. Je kaart is echt prachtig wat een supermooi drieluik. Ik kan me voorstellen dat de ontvangster er blij mee was. Het gaat je goed Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Richtsje,

    Wat een geweldige mooie kaart heb je voor je collega gemaakt. En wat vind ik het naar voor je dat ze nu weer een plekje hebben gevonden wat weg gehaald moet worden en dan het wachten op de uitslag. Wat vreselijk voor jullie, ik wens jou en je dierbaren alle sterkte toe en ik ga voor je duimen dat er geen uitzaaiingen zijn.

    Leafs en in dikke knuffel fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een superleuk kaartje Richtsje! Altijd leuk als degene waar hij speciaal voor gemaakt is 'm knap vindt, een groter compliment bestaat niet ;)
    Nou veel succes en hopen op het beste! Veel moed en sterkte voor de komende tijd! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een geweldige kaart Richstje en ik snap dat ze er blij mee zal zijn,
    ik wens je veel sterkte met alles wat je weer moet ondergaan.
    Lieve groetjes Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Prachtig kaartje, leuk model hoor!
    Sterkte met je operatie, gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Richtsje...
    Wat een tegenvaller weer dat er een kwaadaardig plekje is gevonden...hopelijk gaat de operatie goed verlopen en komen er geen nare gevolgen van....
    Ik denk aan je hoor heel veel sterkte met alles...
    Je kaartje is weer super leuk...prachtig modelletje is dat met prachtige details....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  22. hoi Richtjs.
    wat een tegenvaller weer voor je.
    en je bent in mijn gedachte hoor en hopelijk gaat alles nu spoedig verlopen voor je .
    je kaart is geweldig mooi en prachtig model.
    veel sterkte meisje met de operatie.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo Richtsje, o wat vervelend en naar bericht heb je gehad .ik hoop dat alles goed mag komen .ik wens je heel veel sterkte voor de komende tijd.
    Je kaart is een beauty.
    Veel liefs Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Richtsje, wat een werk heb je hieraan gehad..Dat is te zien. Een prachtig resultaat. Ook nog heel veel sterkte toegewenst in deze spannende tijd. Hoop dat het freubelen je wat afleiding kan geven. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Richtsje wat een naar bericht heb je weer gekregen.
    Best te begrijpen dat dit moeilijk te verwerken is.
    Ik hoop dat je op 15 mei geholpen wordt en er definitief van af bent.
    Heel veel sterkte voor deze moeilijke periode.
    Goed dat je je zinnen wat kan verzetten met te knutselen.
    Wat je ons hier vandaag laat zien, is weer helemaal top gemaakt. Leuk modelletje en alles zo mooi ingekleed met leuke dingen.
    Knap gedaan hoor.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Bah wat een vervelend bericht heb je weer gekregen, ik hoop dat het ook deze keer allemaal weer goed gaat komen. Je bent in mijn gedachten. En je kaart is ook weer een plaatje, prachtig model!

    Veel sterkte en lieve groetjes Thea
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Meid, wat schrik ik hiervan! Wat zullen jullie het hier moeilijk mee hebben... bij elk plekje vrees je al... Hopelijk kun je al eerder geholpen worden als 15 mei. Ik hoop dat het hierbij blijft. Ik hoop en bid met je mee voor een goede tijding. Heel veel sterkte voor jullie allemaal!!!
    Wat heb je je zinnen verzet om zo'n schitterende kaart te maken...prachtig!
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Jeetje dat is niet niks zeg, ik wens je de komende tijden heel veel sterkte met alles !
    Je kaart is wel weer een pracht, echt super mooi, het
    model is ook zo leuk ☺
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een prachtige kaart! Super dat model. Ik wens je veel sterkte voor de 15e en duim voor je dat alles daarna goed gaat. Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Jammer dat je weer een verkeerd plekje hebt Richtsje! Spannende weken en dagen voor jullie!
    Veel sterkte voor de 15e!
    Ondanks alles toch een mooie kaart gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. PRACHTIG kaartje heb je voor je collega gemaakt Richtsje.
    Heel veel STERKTE toegewenst.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo Richtsje
    Dat is weer een naar bericht wat ik hier weer lees.
    Je hebt hopelijk je gedachten een beetje kunnen verzetten met het maken van deze schitterende kaart voor je collega en fijn dat je deze keer ook weer meedoet met de challenge van het Hobbyhome blog!
    Ik wens je heel veel sterkte toe van de week en blijf optimistisch en in het goede geloven!!
    Lieve groetjes van Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  33. hoi Richtsje
    wat een naar bericht weer om te lezen en ik hoop dat het een goede afloop heeft.
    ik denk aan je en wat fijn om toch te lezen dat je je zinnen heb kunnen verzetten.
    je hebt een prachtige kaart gemaakt meisje en super mooi model.
    sterkte met alles en liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een naar bericht, ik wens je heel veel sterkte en een goede afloop. Je kaart voor je collega is super mooi.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...