Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zondag 13 april 2014

Even wat laten horen....

Hallo lieve allemaal, ik ben er nog steeds hoor maar het was hier even heel druk met alles om en in huis. Door het vroege mooie weer kwam er een klus tussen die we nu gelukkig weer geklaard hebben. Via facebook lazen sommigen het wel maar omdat niet iedereen dat heeft laat ik hier ook even een bericht achter. Zoals de meesten van jullie wel weten mag ik niet veel in de zon en een paar jaar terug hebben mijn lieve man en de kinderen een tuinhuis gerealiseerd waar ik heerlijk in kan vertoeven. Het is er vrij snel warm met de zon erop maar hij schijnt niet direct op mij. Ook kan ik daar heerlijk uit de wind zitten en dat is in het Noorden des lands ook wel erg comfortabel.  Deze was aan een verfbeurt toe en samen met mijn man heb ik ook mijn handen daar laten wapperen. Met als resultaat weer een heerlijk opgefrist plekje!
Je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk en dan maar even niet bloggen. Sorry, want ik heb dan wel iedereen weer verwaarloost. Nu pak ik het weer langzaam op maar ik weet ook dat regelmatig langs komen gewoon niet altijd meer lukt. Lange tijd kon ik op mijn werk wel bloggen maar dat is niet meer mogelijk dus moet ik het doen met de uurtjes daarnaast. Hierin wil ik ook graag nog tijd hebben voor leuke dingen maken en dat betekent in de praktijk dat ik niet meer zoveel zal bloggen als dat ik wel zou willen. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik probeer wel, als ik langskom, altijd even terug te kijken bij iedereen zodat ik zo weinig mogelijk hoef te missen!! 
Bij mijn laatste bericht, waar iedereen weer hartverwarmend op heeft gereageerd, vertelde ik jullie dat ik de bokkenpootjes taart van Tineke zou gaan maken voor Jan zijn verjaardag. Nou dat is me gelukt hoor en och, wat hebben we er allemaal van gesmikkeld!!! Heerlijk! Een echte aanrader hoor, hier vind je het recept!
Zelf was ik gisteren, 12 april jarig en ik moet zeggen dat ik heerlijk verwend ben. En zo leuk om verrassingen op de deurmat te vinden. Sommigen waren er al vroeg bij en deze mocht ik dan niet eerder open maken. Maar ik heb mijn nieuwsgierigheid kunnen bedwingen hoor Leny en Erica!! Trijntje, Tineke, Anita, Ans en Thea, allemaal heel erg bedankt voor de prachtige kaarten. 
Nu ga ik even een blogronde maken en ik hoop snel terug te zijn met een nieuwe creatie! 

Liefs Richtje

27 opmerkingen:

  1. Alsnog mijn felicitaties voor je verjaardag.
    Je hebt wel veel kaartjes mogen ontvangen, leuk hé.
    Wat een prachtig gezellig tuinhuis zeg.
    Heel mooi en als ik het zo zie, krijg ik al zin om het mijne ook eens onder handen te nemen. Wie weet begin er er aan.
    Die taart zal wel een echte lekkernij geweest zijn.
    Ik lust dat ook allemaal zo graag, maar o zo slecht voor de lijn.
    Nog een fijne zondagavond en tot de volgende.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Richtsje,
    Wat heb je veel mooie post gekregen en een paaskrans zo te zien, weer lekker verwend..Je tuinhuisje weer helemaal picobello, kun je lekker uit de zon zitten en de taart lijkt me heerlijk...maar helaas mag ik dat niet meer eten en soms..heb ik zo'n zin in iets zoetigs..
    Weer benieuwd naar je komende creaties..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Richtsje,

    Als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Wat een hoop verjaardagspost heb je ontvangen en wat een mooi paasstuk. Een heerlijk plekje heb je zo zeg, het tuinhuis ziet er heel gezellig en knus uit

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het valt voor niemand mee hoor om elke dag te bloggen dat hoeft ook niet we kijken gewoon wie er reageerd en dat doen we ook .Ook wil ik je feliciteren met je verjaardag ik heb het niet geweten anders had je van mij ook een kaartje gehad,Je tuinhuisje is heel mooi geworden en nu maar genieten.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi Richtsje, allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En volgens mij heb je een super fijne dag gehad. Je bent ieder geval ontzettend verwend met kaarten zag ik.
    En helemaal nier erg dat je wat minder komt. Tuurlijk is het altijd gezellig als je komt buurten, maar het moet geen moeten worden. En soms heb je van die periode's dat je er gewoon niet aan toekomt. Denk lekker aan jezelf en doe de dingen die jij leuk vind. En soms is dat dus minder bloggen.
    Heel veel liefs Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog Van Harte Gefeliciteerd Richtsje.
    wat een mooie kaarten is toch heerlijk als je zo verwend wordt.
    dank je wel voor je mooie berichtje op mijn blog.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd Richtsje met je verjaardag.
    Wat een mooi tuinhuisje en leuk dat je daar wat kan vertoeven.Doe het op jou tempo meis en geniet van de mooie momenten.
    Lieve Groeten Doris x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. GEFELICITEERD nog met je verjaardag Richtsje...Ik hoop dat je hele fijne dag heb gehad....en leuk dat je zoveel mooie kaartjes heb gekregen....
    je heb ook een prachtig tuinhuis en zo mooi decoratief aangekleed SUPER leuk ....fijn dat je daar heerlijk van kan genieten...En helemaal niet erg hoor dat je niet zo vaak toe komt aan bloggen,,,,aan deze kant is dat hetzelfde....Er moet nog meer gebeuren....Hier hebben wij de woonkeuken een hele grote opknapbeurt gegeven....dus de laatste tijd ook wat minder in blogland geweest...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag Richtsje en nog vele goede jaren toegewenst. En wat heb jij daar een heerlijk knus tuinhuis joh. Echt genieten zeker? Fijn hoor dat je daar zo'n lekker plekje hebt.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh hoe erg ben ik je toch nog gisteren vergeten te feliciteren op FB, alsnog van harte Richtje en wat ben je verwend, hoe super is dat. Wat ziet jullie tuinhuis er geweldig mooi uit, ik vind het helemaal super, dat wordt genieten als de zon schijnt.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Allereerst nog proficiat met je verjaardag!
    Leuk dat je mijn blog bent gaan. Volgen en nu kom ik natuurlijk ook hier kijken. Wat een prachtige dingen maak jij! De center step card is echt prachtig en dat kastje super mooi!
    Ik kan ook al lang niet ieder nieuw bericht van iedereen meer bij houden hoor en lees dus in vakanties vaak ook blogs bij. Er zijn mensen die iedere dag posten maar ik ben al blij als ik 1 keer in de twee weken haal met werk, huis en andere bezigheden er bij.
    Leuk dat we via Tineke elkaars blogs nu gevonden hebben!
    Geniet van een fijne week en tot blogs maar weer!
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Richtsje, alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en wat leuk dat je zo in het "zonnetje" gezet bent op je verjaardag. Ook je plekje ziet er super uit, hoop dat je er vaak kan zitten om van te genieten, lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Allereerst van harte Gefeliciteerd met je verjaardag Richtsje en wat ben je lekker verwend!! en wat ziet die taart er heerlijk uit!! Als volgende wat leuk dat je een uitgebreid bezoek hebt gebracht op mijn blog en dan nog wel zo'n lange reactie....dankjewel!!
    En wat heb je een heerlijk hoekje zo en alles zo lekker licht geschilderd, dat is toch genieten als je daar weer lekker kunt zitten! en ben je evengoed buiten.
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag , is wel 1 dag telaat maar beter telaat dan niet.
    en dat je dan lekker buiten kunt zitten fijn voor je.
    het ziet er ook zo mooi uit.
    dank voor je lieve berichtje opmijn cadeausetje.
    Lieve groetjes Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Als nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en je tuinhuis ziet er weer schitterend uit. Net als jij mag ook ik niet te veel in de zon komen en ook mijn man heeft samen met een goede vriend in de tuin voor mij een heerlijk plekje gemaakt zodat ook ik buiten kan zitten. En wat die taart betreft die ziet er heerlijk uit en lijkt me idd jammie jammie.

    Leafs fan Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ohh wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad gisteren, en je
    bent echt verwend met je kaarten, hele mooie hoor, leuk
    is dat altijd hè, en hihihi wat heb je het goed volgehouden !
    Je tuinhuisje is echt heel erg gaaf geworden, ik zag het
    op FB ook al voorbij komen, je kan weer een heerlijke zomer tegemoet in de tuin, en als het weer mee blijft
    werken is het helemaal top.
    Wat ziet je taart er heerlijk uit zeg, zal vast gesmaakt
    hebben. Ik wil binnenkort appelmoescake gaan proberen,
    zonder suiker, dus gezond hihi. Heb het recept hier liggen ☺
    Gezellige en fijne nieuwe week ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ha Richtsje,
    wat een leuk verslag om te lezen. Je tuinhuisje ziet er super fris uit. En wat leuk dat je zo'n gezellig dag had. Ik ga je op de kalender zetten, moet ik alleen niet vergeten tzt je adres op tijd te vragen...
    De taart ziet er ook super uit. Peter is gek op bokkenpootjes, dus ik sla het recept maar even op.
    Groetjes en dankjewel weer voor je lieve en leuke reactie op mijn blog. Ja, een bezig bijtje ben ik en ik kan ook nog stilzitten, als ik daar zin in heb!
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Richtsje, nog gefeliciteerd met je verjaardag, en wat heb je weer een prachtig tuinhuisje zeg. Hopenlijk gaat het verder goed met je, en ja dat je niet meer kan bloggen op je werk is niet zo leuk voor je. Maar je moet keuzes maken in het leven , en knutselen zorgt voor een heerlijke onspanning dus dat moet je gewoon voorop stellen toch!!!! liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je kan ook niet alles tegelijk, maar je luwe hoekje ziet er fantastisch uit.

    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Goeiemorgen Richtsje, ik begrijp het helemaal.
    Wat heb jij een heerlijk huisje om je in terug te trekken en toch te genieten van het mooie weer.
    Super! Geniet ervan en nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
    Lieve groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Heerlijk zo'n eigen hokje te hebben. Lekker warm en de zon eruit. Mijn vriendin mag al 20 jaar niet meer in de zon zitten. En ze heeft er niet eens meer behoefte aan. Dat zal bij jou ook wel zo gaan. Maar het allerbelangrijkste is, dat je er van alles kan doen en van alles kan genieten Je mooie gekregen kaarten zal je erook wel een plaatsje geven. Geniet er van meis. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heerlijk zo'n eigen hokje te hebben. Lekker warm en de zon eruit. Mijn vriendin mag al 20 jaar niet meer in de zon zitten. En ze heeft er niet eens meer behoefte aan. Dat zal bij jou ook wel zo gaan. Maar het allerbelangrijkste is, dat je er van alles kan doen en van alles kan genieten Je mooie gekregen kaarten zal je erook wel een plaatsje geven. Geniet er van meis. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Van harte gefeliciteerd, en wat heb jij een leuk tuinhuisje. Kan je toch lekker genieten.
    Ik merk het zelf ook, dat als je nog andere leuke hobby's en dingen wil doen je erg weinig tijd over houdt voor je blog, maar dat is dan even niet anders, komt dan wel weer, gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. hoi Richtsje
    nog van harte gefeliciteerd meisje en fijn te lezen dat je zo verwend bent.
    wat heerlijk om zo,n eigen hokkie te hebben en wat zal jij er vaak te vinden zijn.
    geniet er maar lekker van en liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Gefeliciteerd heb ik je al via de kaart. Je bent heerlijk verwend met mooie kaarten en kado's.
    Prachtig is je opgeknapte tuinhuis. Hoop dat je er veel kunt zitten en lekker genieten van de buitenlucht.
    Fijn dat de taart zo lekker was. Hier vinden ze 'em ook heerlijk.
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Richtsje
    Als eerste nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Wat heb je prachtige kaarten gehad, dat is genieten.
    En wat heb je een heerlijk plekje in je tuin, ook dat is genieten. Heel begrijpelijk dat je soms niet zoveel tijd hebt om te bloggen, ik kom er vaak ook niet aan toe helaas maar soms gaan andere dingen even voor. Bijna iedereen heeft daar wel begrip voor.....en anders maar niet denk ik dan, we doen ons best toch en als we langs komen dan genieten we van elkaars creaties.
    Alvast een heel fijn paasweekend.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo Richtsje,
    Aller eerst nog van harte proficiat met je verjaardag!
    Ja, je ziet het ik ben altijd laat met reageren, omdat er idd ook zoveel andere dingen leuk zijn om te doen. en het
    sociale leven gaat bij mij nog steeds voor het bloggen of kaartjes maken.
    Ik hoop dat je veel van jullie tuinhuisje mag genieten aaankomende zomer.Heerlijk zo'n relaxed plekje voor jezelf
    toch? Geniet er lekker van !

    Wens je alvast fijne Paasdagen en groetjes,
    Agnes

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...