Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

zaterdag 12 oktober 2013

Iets minder leuk nieuws....

Lieve blogvriendinnen, na twee dagen gewikt en gewogen te hebben, zal ik wel of zal ik niet.....heb ik besloten om vandaag even een bericht te plaatsen dat zwaar klinkt maar waar ik inmiddels zelf al vanaf donderdag mee bezig ben en zo langzamerhand ook al weer wat minder erg is dan toen ik het donderdag hoorde. Om een lang verhaal kort te maken, ik liep al bijna twee maanden met een onnozel zwerend plekje op mijn bovenvoet om, waarmee ik uiteindelijk naar de dermatoloog ging. Dat was vorig week donderdag en  het plekje is er toen als het ware, onder verdoving, "afgeschaafd"  en opgestuurd. Over twee weken zou de uitslag dan binnen zijn maar ik heb geen ogenblik gedacht dat het wel eens niet goed kon zijn omdat het voor mij een zwerend plekje was. Dus iets van een klein abces... Maar omdat het zo pijnlijk bleef liep ik afgelopen donderdag, ik werk zelf in de polikliniek, even op de afdeling binnen om te vragen of de dokter er nog iets aan kon doen om de pijn kwijt te raken. Jullie snappen het denk ik al.....het bleek alweer gegroeid te zijn en de uitslag was niet goed.....een gezwel dat huidkanker wordt genoemd en wat dus niet alleen aan de bovenkant zat..... De grond zakt dan even onder je voeten vandaan en omdat ik geen idee had ging ik er zo onbekommerd heen..... Gelukkig hebben ze gelijk besloten om het meteen weg te halen. Nu is het wachten op de uitslag daar weer van en we hopen hier van harte dat de snijvlakken schoon zijn!! Mocht dit niet zo zijn dan moet de plastisch chirurg er nog een keer aan opereren. Maar goed, daar gaan we nu nog niet vanuit. Ik zit nu met een gezwachteld been wat om de paar dagen opnieuw moet, totdat de hechtingen eruit mogen. Dit is om de druk die op de wond staat te begeleiden, lastig maar meer dan dat is het niet. De pijn aan de wond is inmiddels ook wel te dragen dus al met al gaat het weer wat beter. Het is alleen het feit dat je geconfronteerd wordt met huidkanker zo akelig heftig is. Gelukkig zijn er in de liesstreek geen verdachte bobbeltjes te vinden en dat geeft toch een heel positief gevoel. We gaan voor een goede afloop!! En dat hoop ik jullie zo snel mogelijk te kunnen vertellen! En hoe fijn is het dan als beppe om, terwijl je toch wel van de kaart bent, even de armpjes om je nek krijgt van dit lieve mannetje....dan kun je toch niet negatief meer denken maar juist "het komt wel goed schatje!"
Inmiddels lukt het weer een beetje om wat in mijn hobbyruimte te zijn en ga ik vanmiddag aan de freubel.....

48 opmerkingen:

 1. Wow, leave Richtsje,
  met een brok in mijn keel zit ik je verhaal te lezen,
  Jullie wereld staat weer op z'n kop!
  Hoop van harte dat de uitslag goed zal zijn en de pijn zal verdwijnen,
  en oooo, die kleine armpjes en die knuffels van je kleine beppe sizzers zijn zo ontzettend belangrijk en ontroerend! Dan smelt je hart....wat een lief 'stoer' mannetje!
  Heel veel sterkte en Beterschap toegewenst,

  Vriendelijke groet,
  Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Richtsje,
  Heftig!!! dat is schrikken, ik hoop met je mee dat het goed komt, vast wel! Hou moed. Ik hoop met je mee op een goede uitslag! Inderdaad geweldig dat kleine mannetje van je.
  Gelukkig kan je weer je hobby oppakken en daar even jezelf in ontspannen.

  Heel veel beterschap en sterkte.

  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Richtsje,

  Dit kun je toch niet bedenken dat zo'n plekje zo'n uitslag kan veroorzaken.
  Ik hoop en zal heel hard voor je duimen dat er snel goed nieuws is.
  Ik weet op het moment als geen ander hoe onhoudbaar het is om op uitslagen te moeten wachten.
  Ik wens je voor nu heel veel sterkte en hoop dat de wond snel en goed geneest.
  Laten we hopen dat we snel goed nieuws van je mogen ontvangen.

  Lieve groetjes Noriko
  norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat laat je me schrikken met dit bericht, Richtje...al kan ik me voorstellen dat jij nog veel harder geschrokken bent...ik kan alleen maar heel hard voor je duimen dat alle snijvlakken schoon zijn en dat je verder nergens meer last van krijgt...geniet van die heerlijke kleinzoonarmpjes om je heen (wat een heerlijk joch, trouwens) en zoek afleiding in je hobbykamer...heel veel sterkte meis!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is heel erg schrikken Richtsje, ik wil best geloven dat de grond even onder je voeten vandaan gaat. Het is te hopen dat het hierbij blijft en dat ze alles weg hebben kunnen halen...
  Fijn om dan even lekker geknuffeld te worden door je lieve kleine manneke...Zoek als je kan maar de nodige afleiding in je hobbykamer...Ik wens je veel sterkte...

  Groerjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Richtje. Bibberend las ik je mail verder. Waarom toch aardige mensen zoiets naars te verwerken krijgen.?
  Ik hoop en duim van ganser harte, dat e snijvlakken schoon zijn, en laten we svp niet aan het ergste denken.
  Maar meer zoals je kleinzoontje :Het komt wel goed schatje !
  Hou je daaraan vast en blijf svp positief denken, dat is altijd het beste medicijn.
  Ga lekker in je hobbykamer en maak er wat moois van. Helpt ook. En verder heel veel sterkte Richtje en ook voor allen die je lief zijn.
  gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is heel erg schrikken Richtsje, ik wil best geloven dat de grond even onder je voeten vandaan gaat. Het is te hopen dat het hierbij blijft en dat ze alles weg hebben kunnen halen...
  Fijn om dan even lekker geknuffeld te worden door je lieve kleine manneke...Zoek als je kan maar de nodige afleiding in je hobbykamer...Ik wens je veel sterkte...

  Groerjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Richtje,
  Wat een nare situatie, daar schrik je wel even van! Want hoe vaak heb je niet een plekje ergens dat een beetje zweer? Dan denk je niet gelijk aan huidkanker, of niet dan? Ik hoop nu dat alles weg is en dat je weer lekker kunt knuffelen met je kleinzoon en de rest van de familie natuurlijk :-))
  Groetjes en heel veel sterkte
  Aukje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje... Richtje, dat is schrikken, dat is wel het laatste waar je aan denkt.
  Nu inderdaad maar hopen dat alles weg is, ik zal voor je duimen.
  Wat een rijkdom he, kleinkinderen, en alsof ze het aanvoelen dat je het even nodig hebt zo'n knuffel.
  Dat doet je goed!!!!

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een vervelend nieuws kreeg je te horen terwijl je dit absoluut niet verwachtte.
  Heel veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Och Richtsje, wat een vervelend bericht. Dan zakt inderdaad de grond even onder je voeten weg. Wat fijn dat je dan zo'n heerlijke knuffel krijgt. Ik zou hem je ook willen geven, maar dat lukt zo niet. Maar ik geef je denkbeeldig een hele dikke. Hier zeggen we kop d'r veur! Ik hoop dat de uitslag straks goed is....ik zal voor je duimen. Lekker freubelen en even je gedachten verzetten :-)
  Liefs, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Richtsje

  Wat een afschuwelijk naar bericht voor jullie, ik weet hoe het is als je zoiets hoort en de wereld zakt inderdaad onder je voeten weg. Je leeft verder op automatische piloot en wacht af op goed nieuws. Dat goede nieuws komt er vast, daar moet je je aan vasthouden en positief denken ook al valt zoiets niet mee. Wat heerlijk dat je zo'n kleinkind hebt die je even je verdriet kan laten vergeten. Ik leef erg met je mee en wens jou en je gezin heel veel sterkte toe.
  Liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat erg dat je zo een niews krijgt rihtsje
  dat gevoel is niet te beschrijven
  er komt vast goed niews nu
  ik wens u en uw gezin heel veel sterkte toe
  lieve groetjes doris

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat is idd schrikken als je zoiets hoort Richtsje. Ik hoop dat alles in orde komt en wens je veel sterkte!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Richtsje,

  Wat een naar bericht,maar ik wens jou en je familie veel sterkte.

  Groeten Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een naar berichtje
  heel veel sterkte

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat is zeker geen leuk nieuws en ben blij dat je gelijk geholpen bent met het verwijderen van de huidkanker.Hopelijk geneest de wond snel en zijn de snijplanken schoon.Beterschap Richtje en een voorspoedig herstel.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeetje Richtsje, dat is wel ff schrikken zeg. Hopenlijk zijn de randen schoon en is alles weg. Voor nu heel veel beterschap en toi toi. Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hi richtsje ik geloof goed dat je geschrokken bent zou ik ook zijn.
  Hopelijk krijg je goed nieuws maar ik wens je heel veel sterkte en Van Harte Beterschap.

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi RIchtsje,
  wat een naar bericht zeg! Dat is zeker even schrikken, helemaal als je het niet verwacht. Ik hoop dat je minder pijn hebt en dat de snijvlakken schoon zijn. Fijn dat je gewoon weer lekker aan de knutsel gaat en die kleinzoon van je: ...dat doet goed, kan ik begrijpen!!
  Lieve groetjes, ik denk aan je en duim voor je!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Tjeetje wat een schrik zeg. En wat goed dat je zo positief bent, ik wens je veel sterkte en ik duim voor je!
  Liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dit is inderdaad geen leuk nieuws, Richtsje.
  Op zo'n moment is het zeker heerlijk die kinderarmpjes om je heen.
  Ik wens je heel veel sterkte en hoop op een goede uitslag.

  Liefs,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ach Richtsje toch. Van zo'n bericht kun je toch alleen maar schrikken. Heel veel sterkte toegewenst in deze voor jou moeilijke tijd.
  GENIET wel van die kleine armpjes hè?
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Richtje, wat is dat schrikken. Ik wens je heel veel sterkte toe en zal duimen en een kaarsje branden voor een goede uitslag. En laat die lekkere armpjes van dat lieve manneke je maar vaak vasthouden " dan komt alles goed!". Lieve groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heel veel sterkte Richtsje en we hopen op positieve berichten.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi Richtsje,

  O, jee, wat vervelend allemaal, hopelijk komt het allemaal weer goed.
  Het is wel even schrikken en natuurlijk spookt er van alles door je hoofd, sterkte.
  Bedankt voor je email, ik heb de vlindermal inmiddels in huis, maar ben er nog niet mee bezig geweest.
  Ik ben ook niet in Leeuwarden geweest, mocht extra werken en dan is een week zomaar voorbij.
  Hopelijk kom je gauw met goed nieuws, veel sterkte toegewenst.
  Fijn weekend.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Richtsje, wat een ontzettend naar bericht zeg.. en wat zal het schrikken zijn geweest. ik wens je heel veel sterkte.. en hoop op een goede uitslag voor je...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel veel sterkte Richtsje , ik zal voor je duimen hoor..lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Lieve Richtsje,
  Is dat schrikken, maar ik weet zeker dat je het ook goed heeft gedaan om het van je af te schrijven. Dat merk ik soms al als ik een blogreactie plaats, zo ook nu. Even zeggen dat ik aan je denk en hoop voor je dat het allemaal goed zal aflopen. Ik wens je heel veel sterkte en kracht. En wat lief van je kleinzoon voor die dikke knuffel.

  Liefs Thea
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik zal voor je duimen, heel veel sterkte.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Jeetje Richtsje
  Dat is even schrikken wat een naar bericht en ik snap dat wil je even van je afschrijven .kan me helemaal voorstellen hoe je je voelt en wat er door je heen gaat ,wil je heel veel sterkte wensen en ook ik zal voor je duimen .
  Heerlijk de afleiding met je kleinzoon en het kaartjes maken .
  Sterkte liefs Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 32. ohh jeetje, dat is heftig Richtsje...wat vind ik dit super naar voor je... hoop dat het goedkomt en zal heel erg voor je duimen...en hel veel sterkte de komende tijd en probeer op sommige momenten te genieten van de stoere kleinzoon! xxx en denk aan je

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wat een naar bericht,en dan helpen die armpjes om je heen je echt. Wat lief. Ik hoop voor jou dat het goedkomt en allemaal goed te behandelen is, lieve groet Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Pfff, wat een bericht. Ik hoop dat de volgende uitslag héél positief is. En wat is het toch heerlijk om van zo'n mannetje een lekker knuffel te krijgen.
  Heel veel sterkte.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik heb je bericht gelezen Richtsje en ik kan je alleen maar toewensen dat het net zo verloopt als bij mij........8 jaar geleden werd ik ineens geconfronteerd met een melanoom in mijn gezicht en na de eerste....herkenbare....schrik gaat het gelukkig nog steeds supergoed. Natuurlijk ben je nooit meer zo naief als bij de eerste keer en ben je heel erg bedacht op plekjes die veranderen o.i.d........in de zon is er voor mij ook niet meer bij maar nog 2 jaartjes controle en dan hoop ik te kunnen zeggen....alles in orde. Dat wens ik jou ook........even verwerken, dat mag en dat moet zelfs en dan toewerken naar een goede prognose. Sterkte daarbij. Liefs van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hoi Richtsje,
  Alles is al door de mede bloggers gezegd, ik wens je heel veel sterkte en ik zal duimen voor een zeer goede afloop!!!!!
  Knuffel en liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Heel veel sterkte Richtsje
  ook ik hoop en duim voor je dat je een goede uitslag krijgt

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 38. jemig richtje
  ik schrik ervan
  jij zal je wel een ongeluk geschrokken zijn ja!
  ik duim mee voor je oke!
  sterkte
  en idd lekker aan de knutsel deze week geeft je mooi wat afleiding!
  doeg ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ja daar schrik je van heb ik ook mee gemaakt.
  Maar hou er de moed in en knutsel maar doe wat je graag doet .We duimen voor je Richtje xx
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Oh wat zal je inderdaad geschrokken zijn. Je verwacht zoiets toch helemaal niet. Heel veel sterkte gewenst en een spoedig herstel. Liefs Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Jeetje wat heftig zeg. Dat is even schrikken zeg.
  Weet hoe het is om dit soort nieuws te krijgen. Mijn schoonzusje heeft het een paar geleden gehad. Hoop dat je er ook op tijd bij bent. Mijn duimen draaien voor.
  Liefs Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 42. oh wat is dat schrikken zeg, ik wens je heel veel sterkte toe en hop dat de uitslag goed mag zijn.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat ontzettend heftig nieuws zeg, kan me voorstellen dat je er enorm mee zit, ga van het positieve uit, maar dat is makkelijkere gezegd, dan gedaan, ik wens je heel veel sterkte!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Heel veel sterkte en ik hoop dat de uitslag goed is en er geen operatie meer hoeft te volgen.
  Groetjes, Patrycia

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hin Richtsje, We zijn een paar dagen verder en de ergste schrik is gezakt. Heb je al verder berichten gehad, Ik leef erg met je mee en we hopen maar het beste. Sterkte meis.
  gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoi Richtsje,
  Dat is schrikken! Opeens zet zo'n onnozel plekje je wereld op z'n kop.
  Ik hoop voor je dat de uitslag goed mag zijn en dat er geen verdere operatie nodig is.
  Meis, heel veel sterkte!
  Liefs, Doutzen

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat een schrik!
  Zo goed dat je je heerlijk laat 'troosten' door dat lieve mannetje. Ik wens je sterkte toe bij het wachten op de uitslag.
  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoi Richtsje,
  Dat is idd schrikken maar...... je moet de moed niet opgeven hoor!
  Vorig jaar is er bij mij een bultje weggehaald op mijn ooglid door de plastisch chirurg wat al een jaar aan het groeien was en dat bleek ook huidkanker te zijn maar gelukkig zonder uitzaaiingen. Dat was ook behoorlijk schrikken want het woord kanker valt dan toch maar.
  Dus blijf alsjeblief positief denken en laat je maar lekker knuffelen door dat heerlijke manneke!
  Richtsje, wens je veel sterkte toe en hoop gauw een goed blogbericht te lezen!
  Liefs, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...