Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

dinsdag 15 oktober 2013

Een wiebelkaart voor een jarige......

Het is me gelukt om weer een beetje ruimte in het hoofd te krijgen om te freubelen en één van de resultaten laat ik hier even zien. Maar voordat ik dat doe wil ik jullie allemaal uit de grond van mijn hart bedanken voor alle lieve en bemoedigende woorden die jullie voor me achterlieten op mijn blog! Soms komen de woorden zo binnen en ontroerd het ons gewoon. Het doet je goed om, als je besloten hebt om het van je af te schrijven, zoveel waardevolle mensen om je heen weet. Thuis, maar ook absoluut in de blogwereld. Het is als een warme deken die je over je heen kunt trekken als de storm even flink om je heen waait. We weten natuurlijk nog niets maar het gaat goed met mijn voet en de wond. Donderdag wordt het verband weer verwisseld en wie weet is de uitslag dan ook binnen. In ieder geval is de pijn weg en dat ervaar ik als heel positief. Wordt vervolgt..... 
Nu naar mijn kaart..... Net zoals alle vintageliefhebbers had ik laatst ook bij Marian het schitterende papier van Maja Vintage Autumn gekocht en daar heb ik dan ook deze mooie wiebelkaart mee gemaakt. 
Het patroon hiervoor heb ik van Cards and scrap en stond al lange tijd op mijn lijstje om eens te doen. En zie hier het resultaat. 
De mallen die ik gebruikte zijn ook in de winkel van de Duif te koop. Het zijn de volgende Noor Design mallen
De bloemen en de rozenblaadjes zijn met de ponsen van Nellie Snellen gemaakt. De roosjes, kant, parelpen, klavertje vier en de plakpareltjes komen uit mijn voorraad. Het plaatjes wat ik gebruikte komt van Studioligt 
Hier nog een foto van de zijkant zodat je een beetje kunt zien wat ik op de "trapjes" verwerkte.
Met deze kaart doe ik graag mee aan de  uitdaging 

En zoals altijd sluit ik af met de woorden, mocht je tijd en zin hebben om een reactie achter te laten dan stel ik dat erg op prijs. Ik geniet er altijd van!  En anders tot een volgende keer! 

Liefs Richtje

44 opmerkingen:

  1. Een prachtige creatie heb je weer uit je handen getoverd Richtsje! Een prachtig modelletje met veel leuke details. Fijn dat je hier wat afleiding in kunt vinden ondanks alles.

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je weer lekker kon gaan zitten freubelen. En wat is tie mooi geworden zeg. Echt een leuk modelletje,ik heb hem ook eens gemaakt en dat kostte best wel enige zweetdruppeltjes. Hij is schitterend geworden.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Richtje,
    Wat fijn dat je toch even je gedachten kon verzetten en lekker een kaartje hebt kunnen freubelen. En hij is super leuk geworden, lijkt me best even puzzelen met het modelletje het resultaat is erg leuk. Ik wens je het allerbeste toe en we hopen dat de uitslag positief uit mag vallen.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Richtsje,
    Wat leuk..ik schoot spontaan in de lach, toen ik zag welk papier je hebt gebruikt, ik ben nl. een kaartje aan 't maken voor iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken..
    Het is een leuk modelletje, super is het papier en lekker weer van alles te zien..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Richtsje
    Ik ben blij dat je de zinnen even verzet om wat te freubelen, dan hebben wij weer iets heel moois om te bekijken!! Want het is allemaal weer prachtig bij elkaar uitgezocht en wat een prachtige kleuren!! Ook een heel mooi model trapjes wiebelkaart en die nieuwe border rand van Joy vind ik zo super mooi!! Gelukkig heb je al minder pijn in je voet en je weet, we gaan heel hard voor je duimen en hopen op een goede uitslag! Liefs Gerie
    En als DT lid van Scr@p-Cards dank je wel voor het mee doen met deze super mooie creatie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn voor je Richtsje dat weer even je gedachten kan verzetten door even aan de freubel te gaan...Het is een prachtige wiebelkaart geworden...hele mooie stansjes heb je gebruikt...wat een prachtig papier is dat weer van Maja.
    Ik wens je heel veel sterkte en hoop van harte op een positieve uitslag deze week....

    groetjes rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterende wibbelkaart. Mooie kleuren, lief plaatje en leuke details.
    Wat fijn dat de pijn een beetje weg is. Op naar donderdag, Succes.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Richtje sorry dat ik iets gemist heb ben namelijk zelf ook ziek geweest ,gelukkig gaat het met mij weer goed nu met jou nog ik hoop van harte dat de uitslag goed uitvalt want ziek zijn is niet leuk .je kaartje is prachtig en leuk dat je daar toch weer zin in hebt.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je je een mooie wiebelkaart kunnen veroorloven. Ik hoop van harte dat je het wat naar de achtergrond heb kunnen laten dringen hiermee. De kaart is prachtig en alweer zo'n mooie vintagekaart. Wim en ik denken veel uit ervaring die hij had, aan jullie en we duimen echt. Steeds denk je als het maar niet het ergste wordt. Maar Wim zei positief denken helpt je door het moeilijkste heen, dat heb ik je altijd gezegd. Dus dat geef ik je hierbij nog even door. Veel sterkte en tot bloggens. gr wim en leny.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat je even je hoofd leeg hebt kunnen maken met deze werkelijk prachtige creatie tot gevolg. Helemaal mooi en ook nog in mijn favoriete kleurtje. Ik blijf voor je duimen. Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Richtsje, fijn dat je jezelf zo gesteund voelt nu er van alles in je leven gebeurd. En super dat je weer bent gaan knutselen, geeft toch afleiding he. Je vintage wiebelkaart is in ieder geval weer prachtig geworden hoor. Veel liefs en sterkte. Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fijn om te zien dat je weer lekker aan de freubel bent gegaan. Even je gedachten op iets anders enne dat is je zeer goed gelukt!!!
    Prachtig en leuk ingewikkeld model. Super!!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb je dit prachtig gemaakt, zo'n mooie kleuren en lief plaatje en alles past perfect bij elkaar.
    Fijn om te horen dat het met je voet wat beter gaat en in ieder geval de pijn weg ik. Ik duim voor een goede uitslag en een goede genezing natuurlijk.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Richtje,
    Fijn dat je weer even lekker hebt zitten te freubelen, en wat voor één..prachtig. Mooi papier heb je ook gebruikt.
    Tot zaterdag! kun je mij gelijk even uitleggen hoe je deze gemaakt hebt.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ha die Richtje, Jij kan het goed van je afschrijven op je blog, ik dacht dat ik dat ook kon, maar hier ben ik nu dood verklaard, dus ik zet niets meer op mijn blog, begrijp je.
    Je hebt lekker gefreubeld , het resultaat mag er zijn, nu maar hopen dat de uitslag goed is.
    Je kaart is prachtig.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. je hebt een super mooi kaartje gemaakt
    en heel veel sterkte

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kaart weer.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat een beauty van een kaart.
    Veel sterkte donderdag.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooi dat je je gedachten even kan verzetten En dat het wat beter met je voet gaat je hebt zoals altijd weer een hele mooie kaart gemaakt en ik wens je donderdag heel veel sterkte met hoop ik heel goed nieuws een kroepke en een tut Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. wat een mooie kaart richtsje en wat een mooie
    kleuren en mallen!
    super!!
    ik wens u het allerbeste voor donderdag
    ik duim voor u hoor
    lieve groetjes doris

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauwww wat een topper van een kaart joh! en zulke mooie aankleding ! Fijn dat je je ei kwijt kan in het van je af schrijven... heel veel succes/sterkte donderdag en ik duim voor je!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. helaas had ik je vorige berichtje over het hoofd gezien en nu inmiddels dus wel gelezen
    ik hoop dat de pijn nu een beetje draaglijker is en laten we hopen op een goede uitslag

    fijn dat je nu even tijd hebt gevonden om een kaart te maken, op die manier kun je even je hoofd leeg maken en met iets anders bezig zijn
    het is een beauty van een kaart geworden
    heel veel sterkte toegewenst

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ohh wat is dit mooi gemaakt zeg! Ik vind de mallen die je hebt gebruikt ook geweldig en de paarse tintjes komen zo goed uit!

    Liefs,
    wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Fijn dat je hebt zitten freubelen. Even je hoofd leeg maken. Je kaartje is prachtig.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw,wat een beauty van een wiebelkaart heb je gemaakt.Goed dat je afleiding in je kaarten en van het afschrijven hebt.Beterschap verder Richtje en groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Een hele mooie kaart in een leuk model. Prachtig papier heb je gebruikt en ook hele mooie mallen. Ik ga zo even bij de links kijken.
    Beterschap en hopelijk een positief uitslag. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  27. wat een schitterend kaartje, leuke mallen, ik ga zo even kijken hoe het precies moet, sterkte met alles, gr. hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wow, Richtsje, wat een supermooi kaartje heb je gemaakt. Prachtig papier en mooi model.
    Echt super.
    Hopelijk valt de uitslag mee morgen. Sterkte en beterschap.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. wat een prachtige kaart Richtsje en gaaf model.
    ik zag op je blog en dacht ja die wilde ik ook nog eens ooit maken, maar dat komt wel den ik [ lol ].
    sterkte en van harte beterschap.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een prachtig kaartje Richtsje, en wat een mooi model!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Een prachtig wiebelkaartje Richtsje, mooie kleuren en papier!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Je vorige berichtje heb ik ff gemist maar via de mail houden we elkaar op de hoogte van alles wat er rondom ons gebeurd. Wat hoop ik dat je morgen de uitslag al krijgt. En dat die positief is!
    Fijn dat je je gedachten kon verzetten om aan de freubel te gaan. En kijk nu wat eruit gekomen is? Een schitterende wiebelkaart met het prachtige Maja papier! Degene die deze op de deurmat vindt, is hier natuurlijk superblij mee.
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Fijn dat je even je gedachten even kon verzetten Richtsje
    ik vind je wiebelkaart prachtig!!!

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Prachtige wiebel kaart Richtje, mooi van kleur en prachtig versierd, bedankt dat je meedoet met deze mooie kaart aan onze Scrap Cards Challenge blog.


    lieve groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Oh jeetje Richtje toch, heb ik het toch helemaal gemist wat je nu door moet staan, wat schrikken zeg, ik wens je heel veel sterkte toe en weet dat ik aan je denk. Hou je taai hé. Je wiebelkaart is werkelijk helemaal geweldig, wat een beauty.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Richtsje,

    Wat fijn om te horen dat het al een beetje beter met je gaat, morgen hoor je de uitslag???
    Ik zal voor je duimen.
    Even lekker knutselen is toch zo heerlijk, je hebt een prachtige wiebelkaart gemaakt.
    Dat heeft vast wel een paar uurtjes tijd en zweet druppels gekost, maar het resultaat mag gezien worden.
    Hele mooie mallen en prachtig papier.

    Groetjes Sippie.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ha Richtsje,
    het is morgen al dat je verband eraf mag. Ik ben benieuwd. Fijn dat de pijn weg is.
    En het freubelen kan zoveel afleiding geven, heerlijk toch!?
    Je wiebelkaart is een plaatje! Echt schitterend gemaakt.
    Al die details, prachtig!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Prachtig wat een mooie kaart...de kleuren passen ook allemaal zo perfect bij elkaar.
    Leuke mallen heb je gebruikt...super gedaan.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi Hoi
    Ik hoop voor je dat je vandaag dan wat positief nieuws hebt gekregen ???!!
    Je hebt in ieder geval een erg mooi wiebelkaartje in prachtige kleuren gemaakt .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Lieve Richtsje,
    Wat kan ik je goed begrijpen dat je het even niet meer ziet zitten ik had nl. laatst ook een plekje op mijn gezicht en dacht ook dat het onschuldig was en had het al 2 x door de schoonheidsspecialiste weg laten halen voordat ik naar de huisarts ben gegaan en achteraf bleek het dus ook een vorm van huidkanker te zijn maar gelukkig de minst erge vorm. Ik wens je dus héél véél sterkte en hoop dat de uitslag goed zal uitpakken. Wat je wiebelkaart betreft het is een prachtig kunstwerkje geworden en wat fijn dat je weer even je hoofd leeg kan maken en met je hobby bezig kunt zijn dat geeft toch afleiding. Ik wens je veel sterkte en zal voor je duimen.
    Lieve groetjes Jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik had je verhaal even helemaal gemist... Jeetje.. Ik schrok ervan.. Wat kun je toch snel iets hebben!! Terwijl je achter zo iets kleins niets geks zoekt in eerste instantie.. Ik wens je heel veel sterkte en hoop echt dat er verder goed nieuws mag komen!!
    Je kaart is echt prachtig!! En leuk dat je je ook al aangemeld hebt voor de kerst-challenge volgend jaar! We gaan gewoon gezellig door!! Helemaal leuk als je ook mee wilt doen!!
    Kerst-groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een schitterende wiebelkaart heb je gemaakt, Richtje...fijn dat je je zinnen hebt kunnen verzetten...ik vermoed dat vandaag het verband verwijderd is...ik hoop dat alles goed gegaan is en het er goed uitziet...fijne avond!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Zeker weten dat het leuk was je te ontmoeten in Drachten Richtje! Ik zie dat ik je 152e volger ben, past perfect bij mijn geboortjeaar hihihi!!
    Heel veel sterkte met het pootje!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...