Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

donderdag 16 mei 2013

Baby...en nog eens baby creaties...

Lieve volgers, blogvriendinnen en bezoekers van mijn blog hier eindelijk weer eens een berichtje van mij.... Het heeft even geduurd en ja, mede omdat het even niet zo ging en omdat het soms gewoon ook even niet lukt! Dat bij elkaar opgeteld hield me even op in blogland. Zo af en toe probeerde ik wel eens even een reactie bij jullie achter te laten maar ook dat was wat minder dan dat jullie van me gewend zijn. Maar het gaat steeds beter met me en ik hoop dat ik jullie nu weer wat vaker kan bezoeken! Dat is in ieder geval het voornemen... Er is bij mij ook geconstateerd dat ik een tekort aan vitamine D3 heb en daar wordt nu een hoge dosering voor gegeven. Zelf voel ik me echt opknappen en we hopen dat dit zo doorzet natuurlijk, onvoorstelbaar dat dit een mens zo uit balans kan brengen...Maar ik blijf door knokken totdat ik er weer helemaal zal zijn. Mijn werk doe ik nog steeds maar voor 50% en wie weet lukt dat straks ook allemaal weer beter! Maar genoeg over mij... Nu over naar mijn freubels! Het is vandaag echt een babydag! Een doosje, gepimt als cadeautje, en de lieve rompertjes, waar Tineke ons steeds mee verrast. Hier heb ik me ook eens aan gewaagd en ik moet zeggen dat het er inderdaad in het echt ook heel lief uitziet!! Bedankt voor het patroontje Tineke!
Maar eerst het doosje, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor het schitterende papier van Bo Bunny, Isabella. 
Het theedoosje eerst weer wit gemaakt en dan "aankleden" maar. De basis is weer een easelkaart op de bovenkant. Het kantje kocht ik bij de Action en lijkt, qua kleur, voor dit papier gemaakt. Vlinders spelen op dit papier ook mee en daarom heb ik het daar zoveel mogelijk bij gehouden. De Cheery Linn mallen zijn daar heel geschikt voor. Lekker speels en lief. De swirl op de bovenkant is van Noor Design, 6002/0162 en de bloemetjes komen uit mijn eigen voorraad.
De binnenkant afgewerkt en leuk gevuld met sokjes en een labeltje, MD  CR 1211, waarbij je op de achterkant je eigen naam nog kwijt kunt. En dan blijft er een leuke bewaardoos voor kleine lieve dingen over. 
 De rompertjes zijn gemaakt met papier uit mijn voorraad en daardoor weet ik niet zo goed welke het zijn. Voor de blauwe moet ik nog een verpakking maken, dat idee heb ik weer bij Corrie vandaan die ook aan de slag ging met Tineke haar patroon. 


Het blaadje en de bloem zijn gemaakt met Joy mallen. 6003/0001 en 6002/0068. Het handgeschepte papier van de bloem is ook van Joy. Een labeltje en een veertje en het ziet er prachtig uit, tenminste dat vind ik zelf. 
Graag hoor ik weer wat jullie ervan vinden. Mijn waardering daarvoor blijft nog altijd heel enthousiast, het is toch zo leuk! Alvast bedankt voor het geduld om tot zover te kijken...het is wel een hele lange post geworden... 

56 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende dingen heb je gemaakt zeg. Ik vind ze helemaal super. Echt zo schattig dat doosje, zoiets moet ik ook eens gaan maken.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Richtsje, fijn om weer een paar creaties van je te zien, en wat zijn ze mooi!!! Je rompertjes zijn erg schattig, leuk om te maken hé

    Sterkte, en dat het gauw weer beter zal gaan

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Richtsje,fijn dat je in ieder geval voelt dat je wat aan het opknappen bent,dat geeft weer moed toch? Je creaties zijn weer heel mooi,ik ben ook weg van je doosje,mooie kleuren hoor. Ik heb gisteren gehoord dat de secretaresse bij mijn man op de zaak ook zwanger is...ik denk dat ik me ook eens aan zo'n rompertje ga wagen want ze blijven leuk,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn om te horen dat het in opwaarste lijn met je gaat nu, wat vervelend als je niet zo fit bent, hopelijk ben je weer snel de "oude".
    Je creaties zijn weer schitterend, dat doosje is zo mooi que kleur en details. De rompertjes blijven mooi, zijn altijd leuk om te geven en je hebt er ook echt iets leuks van gemaakt.
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is het allemaal weer prachtig wat je hebt gemaakt !!!!
    Het blijft een dankbaar onderwerp hè baby's :)))))
    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik dacht al waar blijft Richtje.Maar je bent erweer gelukkig je hebt hele mooie creaties gemaakt en doe maar rustig aan wij lopen niet weg en met behulp van de pillen komt het allemaal wel weer goed.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterende kadootjes heb je gemaakt, altijd leuk om zoiets kado te geven en te krijgen natuurlijk.
    Fijn dat je nu snel weer opknapt dank zij de medicijnen.


    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Richtsje,
    Goed om weer eens iets van je te horen en fijn dat je je weer wat beter voelt..Je hebt prachtige creaties gemaakt..WOW.. leuk doosje en de rompertjes zijn en blijven toppertjes..super gedaan, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Richtsje. Fijn dat je weer opknapt nu. We komen ook veels te veel zon te kort. Als de zon er dan ook even is moet je er maar gelijk van genieten daar krijg je ook weer de nodige vitamienen van. En dan dan over je prachtige creaties!!! Wow wat is dat mooi geworden zeg!!! Ik vind die babyrompertjes helemaal geweldig. Wat is dat leuk om cadeau te geven. Nog een hele fijne dag! Lieve groetjes Brie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterende creaties Richtsje! Prachtig zijn de rompertjes met de snoezige plaatjes. Volgens hebben veel mensen last van gebrek aan zon en lekker voorjaar. We hebben inderdaad zon nodig. Maar helaas dat hebben we niet in de hand. We slaan ons er maar doorheen. Ben nu zelf anderhalve week vrij en volgende week een paar dagen weg met de caravan, ik heb er zin in. Even helemaal niks maar lekker wandelen,fietsen en uitrusten ;-)

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Richtsje,

    Gelukkig je bent er weer, ik had je al een poosje gemist.
    Maar dat maakt niet uit, we komen altijd terug toch???
    Gisteren nog in Menaem geweest, bij de kringloop.
    Serviesgoed halen,voor de workshop vanavond, ik had naar mijn idee nog niet genoeg, ha, ha...
    Wat heb je leuke baby creaties gemaakt, schitterend.
    En die plaatjes zijn geweldig, waar vindt je die roze versie???

    Groetjes Sippie.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fijn dat je jezelf weer wat beter voel.
    En wat een super mooie creaties staan er weer te pronken op je blog.
    Je doosje is erg leuk,mooie kleuren en de rompertjes zijn ook toppertjes leuke plaatjes heb je er op gebruikt.

    Groetjes Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Richtsje. Je bent nu weer lekker crea geweest. Heel leuk doosje. En rompertjes helemaal leuk. Mooi papier en plaatje. Leuke combi. Heel schattig. Hopelijk knap je nu op met de Vitamine D en als de zon dan ook nog eens gaat schijnen dan is het allemaal D. Maar helaas blijft het weer maar zo-zo. Koud... IK heb lekker de cv aan. Ik zal direct een kaart plaatsen en dan ga ik lekker hobbien. Ik wens je alle goeds. Denk aan je zelf 50% werken is eerst goed.... Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fijn dat het de goede kant opgaat met je.
    Je hebt wel hele leuke dingetjes gemaakt hoor.
    Ik heb gisteren ook een rompertje gemaakt, maar het past niet in een kaartenzakje, dus daar moet ik even iets op verzinnen, want wilde er ook zo'n leuke verpakking bij maken. Het ziet er bij jou in ieder geval allemaal heel leuk uit.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Richtsje,

    Ik maakte mij al ongerust over jou, en zo te lezen ging het ook weer iets slechter, ja vitamine B, of d tekort het doet iets met je lichaam, dat verwacht je niet zo snel maar toch is dat zo.
    Ik hoop dat het snel weer beter met je gaat,

    en je creaties zijn prachtig.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat een schitterende babycreaties heb je gemaakt
    heel leuk dat je een theedooos omtovert tot een babydoos
    ja echt een suuuuuper idee
    en de plaatjes zijn schitterend

    wat vervelend dat je nu een tekort aan vit. D hebt, het zonnetje zit nu ook niet mee om vit. D op te bouwen dus is het wel verstandig dat je er extra pillen voor inneemt,
    raar hè wat vitaminen allemaal kunnen doen met je lichaam
    ik wens je alle goeds toe en beterschap

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een super mooi creatie’s heb je gemaakt
    die romertjes zijn super mooi, leuke kleuren
    gr marian

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi
    Fijn dat je weer wat opknapt hoop dat het gauw nog beter gaat .
    Wat een prachtige creatie,s die rompertjes vind ook echt helemaal super .Het doosje heb je ook weer zo mooi gemaakt .
    Sterkte
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gelukkig voel je, dat de energie weer bij je terugkomt, hopelijk ben je snel weer kippie lekker! En wat een beeldschoon kraamkadootje heb je gemaakt zeg, Fantastisch! Ik ga toch ook maar eens vragen aan Tineke of ik ook zo'n mooi patroontje kan krijgen van haar.
    Ik wens je weer heel veel creatieve energie toe! en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ohhh wowww Richtsje,Wat heb je dit allemaal schitterend gemaakt zeg.
    Je zal zo iets moois maar krijgen.

    Beterschap.
    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat een leuke creaties heb je gemaakt
    super
    en lekker dat het weer al wat beter gaat met je

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Allereerst Richtsje, Fijn om te horen, dat je weer wat opknapt. Die vitamines toch he?Ik ben op aanraden vitamine B complex gaan slikken, en Wim slikt mee. Met dit weer en te weinig buitenlucht doet geen goed aan een mens. en als je veel energie in allerlei dingen stopt (moet ik zeggen) dan put je jezelf uit. Ik hoop, dat het helpt. EN je zit in een gevaarlijke leeftijd Houd je zelf goed in de gaten. Ik miste je kaartjes, maar was blij als je toch iets op mijn blog achterliet. Het aller, aller, beste Richtsje en geniet van kleine dingen. Je rompertje heb ik vergroot bekeken, maar dat kon Wim niet voor me maken. Ik vind het super gedaan.
    stevige groet van Leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Maar het doosje voor de geboorte van een meisje is een kasstuk !!!!!
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Schitterende creaties heb je gemaakt. Het doosje super gaaf. Maar de rompertjes met sokjes erin en als je hem dan ook nog zo leuk verpakt. Schitterend, hoor. Ik hoop dat je snel opknapt. Vitamine te kort is niet fijn. Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Welkom terug...fijn dat het wat beter met je gaat! Wat een prachtig creaties!
    Rachel xx

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik heb je inderdaad een beetje gemist Richtsje
    maar zo te lezen ben je weer aan het opknappen...doe het maar lekker rustig aan hoor en denk vooral eerst aan jezelf....
    Wat je babycreaties betreft ...ze zijn SCHITTEREND!!!! het doosje is helemaal geweldig, maar ook de rompertjes zijn heel erg leuk.
    Daar kan je mee aankomen op kraamvisite

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  27. wow, wow, wow, wat gaaaaaaaaf helemaal super Richtsje.
    heb je heel erg mooi gedaan en gemaakt.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een ontzettend mooi doosje is het geworden Richtsje!!
    En die rompertjes blijven zoooooo leuk om te zien.
    Je hebt echt eer van je werk en ik hoop voor je dat je je steeds beter mag gaan voelen.
    Liefs, Doutzen

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Oh Richtsje, ik smelt hier helemaal weg wat heb je dit allemaal super gemaakt, ik ben er helemaal weg van, super de super. Ik vind die rompertjes ook altijd zo lief maar vraag me telkens af knippen jullie het patroon uit of hoe gaat dat in zijn werk, ik vind het zo mooi. Je hebt ze toppie gemaakt. En ik hoop dat de vitamine D3 er voor gaat zorgen dat je je elke dag weer beterder voelt, maar denk goed aan jezelf he Richtsje, niets forceren en iedere dag weer stukje voor stukje vooruit. Sterkte.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat fijn dat je tekort aan vit D nu extra snel wordt aangevuld Richtje. Dat je je hierdoor nu toch zo lang moe en vervelend door hebben gevoeld. Goed dat je het van mij hoorde...en dit ook eens navroeg.
    Heerlijk dat je ook genoeg energie had om aan deze supermooie babykadootjes te werken.
    Wat een pracht van een babydoos, superleuk!! En de rompertjes blijven zo leuk om te maken en weg te geven. Hele lieve kadootjes.
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wow Richtje, jij hebt niet stil gezeten, wat een prachtige baby creaties heb je gemaakt, ik smelt er helemaal van weg, zo mooi.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een mooie baby creaties heb je gemaakt! Allemaal even mooi en schattig. Ik ben blij voor je dat het weer wat beter met je gaat. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Beste Richtsje,

    Fijn dat je weer een beetje opknapt. We komen ook veels te veel zon te kort. Als de zon er dan ook even is moet je er maar gelijk van genieten daar krijg je ook weer de nodige vitaminen van. En dan over je prachtige creaties... ohhhh wat is dat mooi geworden zeg!
    Je doosje is een bjoetie en toffe kleuren.
    Ik vind die babyrompertjes helemaal te schattig. Wat is dat leuk om cadeau te geven.
    Veel beterschap en rustig aan!

    Gr ANtoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een leuke babydingetjes heb je gemaakt.
    De rompertjes zijn best makkelijk te maken maar ik blijf ze mooi vinden.
    Super gedaan.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  35. hoi Richtsje.
    ik ben ook behoorlijk ziek geweest, dus neem je eigen maar in acht hoor!
    wat heb je schitterende dingen gemaakt en ben er weg van.
    fijne dagen en liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ziet er heel mooi uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Your creations so wonderful my dearest! Beautifully designed!
    I like a lot the image and the embellishments are totally gorgeous.
    I hope you have a good weekend^_^
    Hugs,
    Sonia

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een leuke babycreaties Richtsje, ziet er prachtig uit!
    Ik hoop dat je snel weer opknapt!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  39. OOOO WAUW wat ziet dat er allemaal lief uit schitterend om verliefd op te worden hihi.

    liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wouw,wat een schitterende creaties zijn dit geworden vind ze helemaal geweldig.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Prachtige creatie heb je gemaakt, ik vind het er
    super uit zien ☺

    Je doet mee aan de candy challenge bij EHI, maar
    je hebt gelinkt naar je hele blog en niet naar
    je kaartje, dus met welk kaartje doe je nu mee ?
    Zou je de link nog even kunnen veranderen, dat
    maakt het voor ons wat makkelijker.

    Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
    lieve grtjsss Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat vervelend voor je, nu maar hopen dat het de goede kant op gaat!
    Je creaties zijn er echt schitterend uit!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een heel erg mooi baby cadeautje heb je gemaakt Richtsje! Mooi papier met een mooie rustige uitstraling. De rompertjes zijn en blijven leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een prachtig babycadeautje Richtsje! Prachtig papier met een mooie rustige uitstraling. De rompertjes zijn en blijven leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat heb je super mooie babycreaties gemaakt, echt helemaal top.
    Fijn dat het beter met je gaat, maar doe vooral rustig aan.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hallo Richtsje,

    Whoo wat zijn dit prachtige creaties die je heb gemaakt het ziet er allemaal zo mooi uit.
    En nog bedankt voor je lieve reactie op mijn blog dat doet mij goed.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een prachtige creaties heb je allemaal gemaakt. Ben je een tijdje mee zoet geweest. Schattig ook die rompertjes.
    Ik hoop dat je snel opknapt. Beterschap.

    Bedankt voor de beterschap van mijn dochter.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Richtsje

    Leuk dat je een bezoekje aan mijn blog hebt gebracht en dank je voor je lieve reactie.
    Jij maakt ook prachtige creaties, die rompertjes zijn zo lief.
    Ik kom zeker snel weer bij je op visite.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hallo Richtsje,er zijn zo van die momenten in het leven wanneer je geen zin hebt om bepaalde dingen te doen. Wij hebben die allemaal. Maar dat is helemaal niet erg, weet je nog die trap die je trede per trede moet doen. Als je nu achterom kijkt zal je schrikken hoe hoog je al geklommen bent.Ik heb de indruk dat je wel heel hard je best doet om de volgende trede te nemen en dan kom je er wel. Je creaties daarentegen die zijn er al. Zo'n mooie dingen, ben bijna triest dat ik geen baby's meer kan hebben als ik dit zie.
    Geniet van het weekend

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat schattig allemaal weer, Richtje.
    En ik wens je heel veel sterkte met je gezondheid.
    Lekker op je gemaakt leuke dingen die je graag doet dat helpt je beslist.
    Dank je wel weer voor je lieve reactie op mijn blog.

    Liefs,
    Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hi Richtje, jij maakt ontzettend mooie werkjes! Ik ben blij dat ik je Blogspotje gevonden heb, Ga je Blogje in mijn favoriten verlinken! Zou het erg leuk finden, dat je mij ook een bezoekje op mijn blogje en mijn nieuw droomwinkeltje, brengt. Dit is in verschillende talen en we leveren aan alle EU Landen, ook naar Zwitserland en England! Zou tof zijn dat je vorbij komt, heb ook nog candies op mijn blogje te winnen!!Vele lieve groetjes van Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een mooie creaties heb je hier staan Richtje, het ene is nog mooier dan het andere.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi Richtsje, zowel het doosje als de rompertjes in een woord GE-WEL-DIG ... meid wat heb je hier een werk van gemaakt. Het kraagje op het blauwe rompertje komt me heel bekend voor ;). Ik hoop dat het snel weer bergopwaarts gaat met je, heel veel sterkte! Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...