Welkom

Hoi hoi, leuk dat je even langs komt bij mijn kaartenblog!
Misschien raak je er door geïnspireerd of geniet je zomaar van mijn "brouwsels". Hoe het ook zij, veel plezier bij het kijken en mocht je me iets willen vragen of gewoon even iets laten weten laat dan een reactie achter of stuur even een mailtje. Wil je een kaartje beter bekijken dan klik je er even op!

dinsdag 11 november 2014

De kerstman is onderweg.....

Mochten sommigen van jullie denken dat ik niet meer aan de freubel ben dan is dat echt niet zo hoor.....integendeel, ik heb het gewoon giga druk met knutsels en frutsels te maken voor de Sint-Kerstmarkt op mijn werk. Voor het eerst ga ik daar ook staan en wat ik nu al weet is dat dit niet weer zo moet....volgend jaar vooral een heel jaar er naar toe werken om zelf wat relaxter te kunnen zijn. Maar zoals mijn moeder vroeger al zei, het is nu zo geknipt en zo moet het ook genaaid worden! Dus doe ik vreselijk hard mijn best om zoveel mogelijk leuke dingen te maken! Dit betekent ook dat ik weinig of niet op blogs kom maar dat zullen jullie vast wel begrijpen. Na 5 december zal ik waarschijnlijk hééééél veel tijd hebben!  Eén van de dingen die ik er voor maakte is de arrenslee van Dutch Doobadoo. Hier ben ik zelf stiekem best wel trots op omdat de eerste indruk van de uitgeknipte slee totaal niets in me losmaakte....zo kun je zien dat er dan toch meer in jezelf schuilt dan je zou denken als je er toch mee aan de slag gaat.....zie hier het uiteindelijke resultaat. Voor de markt wil ik er nog een paar maken maar dan op een houten onderkant want het stevige kraftpapier van Joy trekt ook omhoog en dat is dan ook het enige wat me niet helemaal naar de zin is. Ik zou zeggen, kijk en geniet ervan. Dit keer geen overzicht van materialen want ik ga gauw weer verder met mijn knutstels.....Mocht je tijd en zin hebben om een reactie achter te laten dan weet je dat ik dat heel erg waardeer! 





De laatste foto laat de brandende lichtjes zien.....staat in het donker erg gezellig! Eigenlijk istie al verkocht aan een collega maar als ik hem verkoop op de markt dan maak ik er nog één voor haar.

Liefs Richtje

Met deze creatie doe ik graag mee bij de volgende challenges
Knutsels en kadootjes waar je kraft laat zien
Kreativ scrapping blog waar kerst en sneeuw gevraagd word
De creatieve Zebra waar kerst het thema is


33 opmerkingen:

  1. Hallo Richtsje
    Wow ik weet niet wat ik zie,vhelemaal geweldig. Heel leuk met die lichtjes. Succes met je Sint-Kerstmarkt .
    liefs Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Onwijs gaaf!! Richtsje mag je zeker trots op zijn!!!
    Veel succes met de markt. Ook ik ben wat minder aanwezig hier, red het anders allemaal niet. Dus ik begrijp je hoor.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooie creatie hoor. Echt fantastisch

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Richtsje,
    Prachtig zo met de kerstlichtjes erbij en het is een schitterend geheel! Werk maar rustig door voor de markt hoor en bij mij vliegt ook de tijd, ik weet ook niet waar de dagen blijven! Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige creatie! Zoveel te zien...ben blij dat je weer meedoet bij K&K.
    Liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Richtsje,
    Je slee is prachtig geworden( al zie je niet veel meer van de slee haha..) veel moois te bewonderen en erg leuk met de lichtjes.
    wat ben ik blij dat ik hele jaar door kaartjes heb gemaakt, misschien toch maar doen..volgend jaar ??
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat is dit mooi geworden, Richtsje.
    Echt super! succes nog met de rest van de creaties.

    Liefs, Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. SLEE???????????? Hahha ik moest wel 3x kijken maar heb hem uiteindelijk toch ontdekt tussen al dit moois. Een pronkje Richtsje en daar mag je best trots op zijn. Die vliegen straks weg op je kerstmarkt en idd.....heel veel werk maar als je straks bewondering oogst en verkoopt als een trein ben je dat zo weer vergeten en vwb heel veel tijd na 5 december: gewoon stug doorwerken voor de markt van volgend jaar, dan heb je 0 stress en kun je er ook meer van genieten!
    Dat rendiertje is zooo gaaf, waar heb je dat vandaan Richtsje? Ik was bij Tuinland en daar staan alleen maar heel grote en ik vind deze zo leuk!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is een schitterende kerstdecoratie geworden Richtje...prachtige details erop ...... die zal vast in trek zijn op de kerstmarkt....veel succes met de verdere freubels

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een prachtig kunstwerk. Echt heel mooi, succes met alle andere kunst werken, groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die laat ik beslist wel achter hoor Richtsje. Maar waaris je arreslee??? Ik dacht dat ik de mijne verstopt had, maar e jouwe moet je met een lampje zoeken. Maar hij is echt schitterend geworden. Ik heb er nu 5 gemaakt en allemaal met evenveel plezier. Succes er mee op e Sint-Kerstmarkt. Maar dat zal wel. gr leny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hihi, zo herkenbaar Richtsje...
    Afgelopen februari had ik ook voor het eerst op een goede doelen markt gestaan en heb letterlijk nachten doorgewerkt om maar zo veel mogelijk spulletjes te hebben. Mijn man verklaarde me voor gek, en gelijk had hij. Dit gebeurd me ook geen tweede keer meer!!
    Je hebt een prachtige arrenslee gemaakt. Het is een mooie mal hè van DDD. Zeker met die lichtjes ziet het er heel sfeervol uit.
    Heel veel plezier toegewenst en ik ben benieuwd naar je verhalen over de sint/kerstmarkt!

    Lieve groet, Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Schitterend!!!
    Leuk dat je meedoet aan onze challenge.
    Dank voor je inzending.

    Creatieve groetjes, Gaby DT DCZ

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wow, wat een schitterende creatie Richstje, denk dat deze hoge ogen gooit op de markt!.

    gr.LOuise

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een schitterende creatie Richtsje, hier ook druk bezig met spulletjes te maken voor de kadootjesmarkt in het Zonnehuis in Zuidhorn. Ik ben hier voor uitgenodigd dus dat leek me wel een uitdaging, alleen hou ik het iets simpeler. Ik ken de doorsnee Grunninger......, zuunig ha ha ;-)

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Maar je maakt er ook echt werk van Richtsje. Wat een mooie creatie met die arreslee, hélémaal tiptop. Als alles zo mooi uitgewerkt is ben jij vast zo door je voorraad heen. Succes vast...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Richtsje wat een geweldige creatie. De slee is wel verstopt in alle mooie details. De lichtjes zijn prachtig. Ik had je wel gemist .... Gelukkig gaat alles goed met je. Al heb je wel veel te doen op het freubelen gebied. Ga maar lekker door. Succes met alles. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Schitterend! Mooie kerstcreatie. Ach zo zit ik ook al omdat ik straks even fulltime aan de studie moet, probeer ik nu al mijn kerstkaarten af te krijgen dan is dat maar achter de rug. We nemen je het niet kwalijk als je zo nu en dan wat van deze prachtige creatie's post zul je ons niet horen klagen ;)
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een prachtige creatie alles past perfect bij elkaar! Super gedaan!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauw prahtig Richtsje, schitterende easelcard met zoveel mooie details om naar te kijken. Prachtig gedaan!!!
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een schitterende creatie Richtsje
    je blijft kijken er is zoveel moois op te zien

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wow dit ziet er super mooi uit...mijn complimenten Richtsje.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wauw, wat supergaaf is je arrenslee vol met mooie stansen, kadootjes en alle andere frutsels!!! Prachtig met de lichtjes ertussen.
    Leuk dat je op de sint/kerstmarkt staat. Hoop dat je veel van je mooie creaties verkoopt. En wat de tijd betreft...hier al net zo. Het lijkt niet rustig te worden.... de ene na de andere opdracht, voor tijdschriften, MD en ook anderen die mijn blog ontdekt hebben. Ook hebben we volgende week zaterdag verkoping van de kerk waar ik ook voor aan het freubelen ben. En de dag duurt toch maar 24 uur waar ik ook een deel van wil slapen. Ik wil je nog steeds mailen. Hopelijk komt het er snel van maar gun me gewoon ff de tijd niet om uitgebreid te mailen. Hoop dat je het me vergeeft....
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Richtsje,
    wat leuk dat je op een kerstmarkt gaat staan. Logisch dat je er dan heel druk mee bent. Deze is heel gaaf! Veel te zien. Ik moest wel even kijken , want ik zag eerst de arrenslee niet zo heel goed..
    Leuk dat je meedoet met onze challenge van K&K!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw wat een schitterende creatie.
    Wat zal dat mooi staan met de lichtjes die branden.
    Leuk dat je mee doet bij de Creatieve Zebra.

    Groetjes Jane DT DCZ

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat en mooie uitgewerkte kaart, een cadeau om te krijgen. Zo mooi en prachtig.

    Gr.Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een mooie creatie heb je gemaakt voor de markt Richtsie. Een slee boordevol met allerlei leuke dingetjes, je raakt er niet op uit gekeken. Wat een werk, ik hoop dat je niet al te veel stress hebt van alles wat je nog moet maken voor de markt? In ieder geval fijn dat je mee doet met de challenge van K&K. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. wow wat een mooi kunstwerkje, bedankt voor je deelname bij K&K.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Gorgeous card with so many wonderful detalis!
    Thanks for joining us at Kreativ Scrapping
    Hugs, Jill

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langskomt op mijn blog, ook leuk is dat je dan een berichtje voor me achterlaat. Het is altijd fijn om te horen wat anderen van mijn gefreubel vinden. En als je het echt de moeite waard vind kun je ook altijd een volger van mijn blog worden.

Leafs fan Richtsje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...